Ziua Z: Apocalipsa 2013 Film online subtitrat

Ziua Z: Apocalipsa 2013 Film online subtitrat

Rate

Anul lansarii

2013

Actorii

Brad Pitt, Mireille Enos, Daniella Kertesz, James Badge Dale

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

Ziua Z: Apocalipsa 2013 Film online subtitrat este un film de actiune, aventura horror 2013 american regizat de Marc Forster in care joaca Brad Pitt, Mireille Enos si Daniella Kertesz in rolurile principale.
Filmul se deschide cu Gerry Lane aflat într-un blocaj de trafic împreună cu familia sa. Ca fost investigator ONU, Lane simte că blocajul din trafic nu e unul obșinuit; cerul e brăzdat de elicoptere de poliție, iar pe străzi e plin de polițiști pe motociclete.

1 thought on “Ziua Z: Apocalipsa 2013 Film online subtitrat”

  1. Super filmul ! Dar nu înțeleg de ce promovați pornografia pe site-ul d-stra , căci pot vedea și copii . Faceți ceva in privința asta ! In rest aveți filme super ‘

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.