Wonder Woman (2017) Film HD Online Subtitrat in Romana

Wonder Woman (2017) Film HD Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2017

Actorii

Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright

Gen

In Wonder Woman (2017) Film HD Online Subtitrat in Romana, Diana Prince (identitatea secretă a super-eroinei Femeia Fantastică) primește o fotografie într-o ramă de la Wayne Enterprises cu ea și patru bărbați, făcută în timpul Primului Război Mondial. Astfel, ea începe să-și amintească trecutul. Avand ca si continuare WW84

În calitate de fiică a reginei Hippolyta, Diana- Wonder Woman (2017) Film HD Online Subtitrat in Romana a fost crescută pe insula secretă Themyscira, casa femeilor războinice numit Amazonienele, create de Zeus pentru a proteja omenirea. Hippolyta îi spune Dianei povestea Amazoanelor, inclusiv modul în care zeul Ares, unul dintre fii lui Zeus, a devenit gelos pe omenire și a orchestrat distrugerea acesteia. Când ceilalți zei au încercat să-l oprească, Ares i-a ucis pe toți cu excepția lui Zeus, care și-a folosit ultima putere pentru a-l răni grav pe Ares și astfel a-l forța să se retragă, în timp ce el a murit. Zeus le-a lăsat Amazoanelor în grijă insula și o armă numită „Ucigașa de Zei”, pentru a le pregăti pentru întoarcerea lui Ares.

Deși inițial îi interzice Dianei să se antreneze ca un războinic, Hippolyta este de acord să-și lase sora, Antiope, s-o antreneze pe Diana, dar mai riguros decât pe orice alt războinic. În 1917, Diana, acum o femeie tânără, salvează un pilot american, căpitanul Steve Trevor, după ce avionul său se prăbușește lângă coasta Themyscirei. Insula este în curând invadată de un crucișător german care l-a urmărit pe Trevor. Amazoanele ucid echipajul, dar Antiope se sacrifică pentru a o salva pe Diana.

Steve este interogat cu Lasoul lui Hestia și dezvăluie că război de proporții uriașe consumă lumea și că el este un spion al Aliaților. Steve furat un ziar al chimistului șef Isabel Maru, care încearcă să creeze niște iperită mortală, sub ordinele generalului Erich Ludendorff într-o instalație de armament din Imperiul Otoman. Crezându că Ares este răspunzător de război, Diana se înarmează cu sabia „Ucigașa de Zei”, cu lasoul și cu armura ei, iar apoi pleacă din Themyscira împreună cu Steve pentru a-l localiza și opri Ares pentru totdeauna.

În Londra, ei livrează carnetul lui Maru la Consiliul Suprem de Război, unde Sir Patrick Morgan încearcă să negocieze un armistițiu cu Germania. Diana traduce notițele lui Maru și află că germanii intenționează să elibereze gazul mortal pe Frontul de Vest. Deși comandantul său i-a interzis să acționeze, Steve, cu permisiune secretă de la Sir Patrick, îi recrutează pe spionul Sameer, pușcașul Charlie și traficantul Chief pentru a-l ajuta să prevină eliberarea gazului. Echipa ajunge pe frontul din Belgia, unde Diana merge singură și capturează șanțul inamic, permițând forțelor Aliaților să o ajute să elibereze satul Veld. Echipa sărbătorește pentru scurt timp, în timp ce Diana și Steve devin mai apropiați romantic. Vizionare placuta a filmului Wonder Woman (2017) Film HD Online Subtitrat in Romana, din aceeasi categorie cu Justice League si Captain Marvel

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *