Wonder Woman 1984 (2020) Online Subtitrat in Romana HD

Wonder Woman 1984 (2020) Online Subtitrat in Romana HD

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig

Gen

Wonder Woman 1984 (2020) Online Subtitrat in Romana HD regizat de Patty Jenkins, apare la 3 ani dupa Wonder Woman . Diana Prince, femeia fantastica, a participat la o competiție atletică în mai multe etape pe Themyscira împotriva amazoanelor mai în vârstă. După ce a căzut de pe cal și a luat o scurtătură, a fost descalificată. Mama Dianei, Regina Hippolyta, și mătușa ei Antiope au ținut-o cu privire la importanța adevărului, deoarece „niciun erou adevărat nu se naște din minciuni”.

Ani mai târziu, în Wonder Woman 1984 (2020) Online Subtitrat in Romana HD, Diana lucrează ca antropolog senior la Smithsonian Institution din Washington, D.C., specializându-se în cultura civilizațiilor mediteraneene antice; Diana continuă, de asemenea, să lupte împotriva criminalității ca Wonder Woman, deși păstrând în același timp cât mai mult anonimat. La serviciu, o întâlnește pe Barbara Ann Minerva, o femeie nesigură care idolatrează, se împrietenește și o invidiază pe Diana. După ce Femeia Minunată strică o tentativă de jaf, FBI îi cere Barbara să identifice un cache de antichități furate din jaf. Un articol pe care ambele femei îl iau în seamă – s-a dezvăluit ulterior a fi „piatra visului” – are o inscripție în latină.

Diana folosește, fără să știe, piatra pentru a-și restabili iubitul decedat, Steve Trevor, deși sufletul său preia corpul altui bărbat. Mai târziu, după ce a fost salvată de agresiunea sexuală de către Diana, Barbara dorește ca piatra să devină ca Diana, descoperind din greșeală superputerile Dianei. Omul de afaceri Maxwell „Max Lord” Lorenzano îl vizitează apoi pe Smithsonian sub masca de a face o donație, râvnind în secret Dreamstone în speranța de a-și salva compania petrolieră care eșuează. În timpul unei nopți de gală la Smithsonian, Maxwell o seduce pe Barbara pentru a avea acces la biroul ei, astfel încât să poată lua Dreamstone. La locul său de muncă, el dorește să devină întruchiparea pietrei și câștigă puterea acesteia de a-și da dorințe, devenind în același timp capabil să ia tot ceea ce dorește de la ei, dacă ar avea ceva ce ar putea dori.

Maxwell devine o figură puternică și influentă, lăsând în urmă haosul și distrugerea, pe măsură ce puterile sale declanșează instabilitate și conflicte la nivel mondial. Barbara, Diana și Steve cercetează în continuare Dreamstone și descoperă că a fost creat de Dolos, zeul trădării și al răutăților. Piatra acordă utilizatorului dorința lor, dar solicită o taxă, iar singura modalitate de a inversa schimbul este prin renunțarea la dorință sau distrugerea pietrei în sine. Steve își dă seama că existența lui vine cu prețul puterii Dianei, în timp ce se dezvăluie mai târziu că noua viață a Barbara a scurs-o de bunătatea ei; ambele femei nu sunt însă dispuse să renunțe la dorințele lor.

Maxwell află de la președintele Statelor Unite că sistemul de difuzare prin satelit al SUA poate transmite semnale la nivel global și apoi îl folosește pentru a acorda dorințe întregii lumi în timp ce își recăpătează starea de sănătate acum deteriorată; la ieșirea din Casa Albă către postul de difuzare, este confruntat de Diana și Steve, în timp ce Barbara își unește forțele cu Maxwell pentru a preveni ca Diana să-i facă rău. Steve o convinge pe Diana să renunțe la el și să renunțe la dorința ei, permițându-i să-și recapete puterile și să câștige capacitatea de a zbura. Se întoarce acasă și dă armura legendarului războinic Amazon Asteria, apoi se îndreaptă către postul de difuzare și se luptă cu Barbara, care a fost mutată în continuare după ce a dorit să devină un „prădător de vârf”. După ce a învins-o pe Barbara, Diana se confruntă cu Maxwell și își folosește Lasso of Truth pentru a comunica cu lumea prin el, convingându-i pe toți să renunțe la dorințele lor. Ea arată, de asemenea, viziunile lui Maxwell: primul trecut nefericit al lui Maxwell ca un proscris social și fiul unui tată abuziv; apoi al fiului iubit al lui Maxwell, Alistair, rătăcind pe străzi îngrozit și plângând pentru tatăl său, în timp ce haosul rezultă din împlinirea dorințelor tuturor de către Maxwell. Un plâns Maxwell renunță la dorința sa, apoi se grăbește să-l găsească pe Alistair zguduit, dar nevătămat, deoarece Maxwell promite cu pocăință să fie un tată mai bun.

Ceva mai târziu, Diana îl întâlnește pe bărbatul al cărui corp locuia Steve, în timp ce ea continuă să protejeze lumea. Între timp, Asteria este dezvăluită a fi în viață, trăind în secret în rândul umanității, la fel ca Diana. Vizionare placuta la filme online, Wonder Woman 1984 (2020) Online Subtitrat in Romana HD.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *