What Men Want (2019) Online Subtitrat in Romana

What Men Want (2019) Online Subtitrat in Romana

Rate

N/A

Anul lansarii

2019

In What Men Want (2019) Online Subtitrat in Romana, Ali Davis este un agent sportiv de mare succes în Atlanta, care se simte blocat de colegii ei de sex masculin. Când este trecută pentru o promoție la Summit Worldwide Management, șeful ei Nick explică că nu se conectează bine cu bărbații. Hotărât să reușească în lumea unui bărbat, Ali anunță că va înscrie Jamal Barry, o vedetă de baschet.

După ce a băut cu tatăl ei, Ali cochetează cu barmanul, Will. Au relații sexuale la el acasă, unde Ali îl întâlnește pe fiul său tânăr, Ben. La o ședință foto, Ali se ridică pentru clientul ei, dar îl enervează pe Joe „Dollah” Barry, tatăl și managerul lui Jamal. La petrecerea burlacilor prietenei sale Mari, Ali este prezentată surorii, o psihică. Pentru a-l ajuta pe Ali să se „conecteze cu bărbații”, sora îi dă să bea ceai „fey lougawou” (Kalanchoe pinnata). În timp ce dansează cu prietenii ei la un club, Ali este lăsată inconștientă.

Trezindu-se, ea aude gândurile medicului ei. Ali și asistenta ei Brendon își dau seama că a câștigat abilitatea de a auzi gândurile bărbaților. Îl găsesc pe Sora, care îl convinge pe Ali că puterea ei este un atu. Folosind abilitatea ei nou descoperită, Ali află despre un joc de poker la care participă colegii ei și Joe. Apare neinvitată, dar îl impresionează pe Joe și este invitată să se alăture întâlnirii Summit-ului cu Jamal. Ali își salvează terenul colegului ei Kevin lui Jamal și Joe; Kevin îl confruntă mai târziu pe Ali și dezvăluie că a votat pentru a-i face partener. Vezi online filmul What Men Want (2019) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *