We Can Be Heroes (2020) Film Online Subtitrat in Romana

We Can Be Heroes (2020) Film Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

YaYa Gosselin, Lyon Daniels, Andy Walken

Gen

In We Can Be Heroes (2020) Film Online Subtitrat in Romana, Missy Moreno, fiica super-eroului Marcus Moreno, povestește despre momentul în care au căzut Eroii, când Miracle Guy și Tech-No au întâlnit o navă spațială extraterestră care i-a prăbușit pe Pământ. Cu 1 oră înainte de atac, Missy este acasă cu tatăl ei, care s-a retras din Heroics când a murit mama lui Missy, dar încă lucrează la sediul Heroics. Au apărut știri despre atac, iar Missy este trimisă la Cartierul General al Heroicilor și este plasată într-un seif cu ceilalți copii ai Heroicilor. Marcus o avertizează pe doamna Granada, șeful de la Cartierul General, că invazia este o amenințare mai mare decât au trecut, așa că doamna Granada îi trimite pe toți eroicii, inclusiv pe Marcus, pentru a lupta împotriva extratereștrilor.

Missy întâlnește apoi ceilalți copii, inclusiv Roți, Fidea, care se pot întinde cât vrea, Wild Card, care are orice putere imaginabilă, dar pur și simplu nu îi poate controla, Rewind și Fast Forward, care sunt gemeni care pot schimba timpul, dar pot Nu sunteți de acord cu nimic, Ojo, care poate desena ca o zeiță, Face Maker, care poate face orice față dorește, Guppy, care are puterea rechinilor și poate modela apa în orice altceva decât are nevoie de apă pentru ca puterile ei să funcționeze, Slo- Mo, care este foarte rapid, dar este doar blocat într-o urzeală de timp care îl face să încetinească, și A Capella, care poate muta obiecte cântând. Copiii se plictisesc, așa că se uită la televizor, unde bătălia dintre extratereștri și eroici este transmisă în direct. Într-o răsucire a evenimentelor, eroicii sunt capturați unul câte unul, inclusiv Marcus, de care Missy este surprinsă și supărată. Doamna Granada le spune copiilor că sediul central este acum blocat și că vor rămâne pe locurile lor. Missy își dă seama apoi că desenele lui Ojo pot spune viitorul după ce fiecare eveniment se întâmplă cu 5 minute înainte ca acestea să se întâmple. Într-unul din desenele sale, arată un tentacul în orificiile de aerisire care pătrunde în seif, astfel încât copiii elaborează un plan de evadare înainte de sosirea extratereștrilor.

In We Can Be Heroes (2020) Film Online Subtitrat in Romana, Face Maker îi păcălește pe gardieni să intre în seiful unde guppy îi atacă, dar unul dintre paznici este capabil să apese un buton de urgență care trimite sediul în blocare. Întrucât planul lor este stricat, domnișoara cere înapoi pentru a-i trimite înapoi în timp, iar roțile sunt capabile să oprească gardianul de la apăsarea butonului, iar tăiței îi manșează și le smulge cărțile. Doamna Granada o vede pe doritoare pe hol, așa că sigilează ușile spre ieșire, dar A Capella este capabilă să ridice paznicii de la sol și face o scară către o trapă de pe acoperiș din care scapă copiii. Noodles folosește cărțile cheie pentru a activa un coș care le duce la intrarea în sediu. roțile observă apărătorii care se formează la intrare, astfel încât A Capella ridică căruța de la sol. Din moment ce nu poate conduce, tăiței sare de pe căruță și îi trimite către o destinație solicitată de Missy.

Copiii aterizează în casa bunicilor lui Missy. Ea este dezvăluită a fi antrenorul eroicilor, așa că îi încurajează pe copii să folosească munca în echipă pentru a învinge extratereștrii și îi antrenează în zona de antrenament din curtea ei. După o serie de probleme, domnișoara renunță, dar bunica ei o încurajează să se întoarcă. ea îi vede pe gardieni de la cartierul general care ajung la casa ei, așa că îi trimite pe copii într-un tunel care duce la un câmp. Bunica lui Missy este apoi răpită de extratereștri, iar copiii văd o navă de depozitare extraterestră. Extratereștrii ajung din urmă la copii, dar sunt capabili să pornească avionul și urcă la sediul extraterestru. Ei ajung într-o cameră care deține o piramidă purpurie, care se presupune că este nava spațială care este trimisă pe pământ pentru a începe o „preluare”. copiii îl văd pe președinte în cameră și el menționează un „comandant suprem” care se presupune că nu se înșală niciodată. Doamna Granada ajunge în spatele lor și îi felicită pentru că au găsit nava spațială extraterestră și „i-a înfrânt pe extratereștri”. Vezi online filmul We Can Be Heroes (2020) Film Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *