We Are Your Friends (2015) Filme HD Online Subtitrat

We Are Your Friends (2015) Filme HD Online Subtitrat

Rate

Anul lansarii

2015

Actorii

Zac Efron, Wes Bentley, Emily Ratajkowski

Gen

In filmul We Are Your Friends (2015) Filme HD Online Subtitrat, Cole Carter (Zac Efron), o fostă vedetă, abandon școlar și un DJ în vârstă de 23 de ani care se luptă în scena muzicii electronice de dans (EDM), visează să devină un producător de discuri important. Cole îi face un concert unui DJ într-un club de noapte local, unde îl întâlnește pe headliner, un DJ inedit, James Reed (Wes Bentley). James îl invită pe Cole la o petrecere, unde Cole halucina, deoarece o comună pe care o împărtășeau conținea fenciclidină (PCP). În dimineața următoare, Cole se trezește la casa lui James, unde i se prezintă Sophie (Emily Ratajkowski), iubita lui James și asistentul personal, care îl conduce acasă.

Mai târziu in We Are Your Friends (2015) Filme HD Online Subtitrat, James îl cheamă pe Cole la DJ la petrecerea sa de acasă, un concert plătit. James vede potențialul lui Cole și îl ia ca student. După ce a ascultat piesa originală a lui Cole, James îl critică pe Cole pentru că a imitat alți producători cunoscuți și sugerează utilizarea sunetelor organice pentru o atmosferă originală. Cei doi co-creează împreună o piesă folosind tehnica originală a vibrației, împreună cu vocea de la Sophie, și se întâlnește cu succes la clubul de noapte local. Cole și prietenii săi se îndreaptă spre Las Vegas pentru un festival de muzică, unde se întâlnește cu Sophie, pe care James a abandonat-o. Sophie îi dă lui Cole MDMA și se încadrează unul în celălalt.

Cole și prietenii săi se mută într-o casă. Aruncă o petrecere în casă și dimineața își dau seama că Veverița a murit. După înmormântare, băieții se certă.

În timp ce alerga, bateria telefonului lui Cole se epuizează, provocând încetarea redării muzicii sale. El își ascultă împrejurimile și este inspirat să înregistreze eșantioane și să le integreze în piesa lui mult așteptată. Cole îl sună pe James și îi spune că are ceva pentru Summer Fest, un festival de muzică populară. Cole își lansează piesa la festival și este întâmpinată cu aprecieri entuziaste din partea publicului și a lui James. Vezi online filmul We Are Your Friends (2015) Filme HD Online Subtitrat.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *