War for the Planet of the Apes (2017) Online Subtitrat

War for the Planet of the Apes (2017) Online Subtitrat

Rate

Anul lansarii

2017

Actorii

Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn

Gen

Planeta maimutelor 3 razboiul, War for the Planet of the Apes (2017) Online Subtitrat, este ultimul film din trilogia Planeta Maimutelor, Invazia si Revolutia ne trimite in 2028, la doi ani după atacul lui Koba asupra supraviețuitorilor umani din San Francisco, [N 1] Caesar și tribul său de maimuțe inteligente au fost în război împotriva unei facțiuni militare americane necinstite cunoscute sub numele de Alpha-Omega, condusă de un nemilos colonel. Alpha-Omega folosește maimuțe loiale anterior lui Koba, numindu-le în mod derogatoriu „măgari”.

După un atac eșuat asupra unui avanpost maimuță de către un pluton Alpha-Omega, supraviețuitorii maimuței în apărare capturează patru soldați supraviețuitori, inclusiv unul numit Preacher, plus un gorila „măgar” numit Roșu. Cezar eliberează oamenii, sperând să-i arate colonelului că maimuțele nu sunt sălbatice; Roșu scapă rănind gorila albină Iarna.

Fiul cel mare al lui Caesar, Blue Eyes, și locotenentul său, Rocket, se întorc dintr-o călătorie lungă. Ochii albaștri raportează că au găsit un loc peste deșert care este ideal pentru maimuțe. În ciuda unei iernări neliniștite care afirmă că maimuțele ar trebui să plece imediat, Cezar decide că trebuie să se pregătească mai întâi. În acea noapte, in planeta maimutelor 3, colonelul conduce o misiune de comandă pentru a se infiltra în sistemul de peșteri al maimuțelor, ucigând Ochi Albastri și soția lui Cezar, Cornelia. Maimuțele nu reușesc să-l găsească pe Winter, despre care cred că i-au trădat colonelului din lașitate.

Pe măsură ce tribul se adună pentru a călători în siguranță, Cezar îl lasă pe fiul său mai mic, Cornelius, în grija soției Lake Eyes Blue și apoi pleacă pentru a servi drept momeală celorlalți, în timp ce caută răzbunare împotriva colonelului pentru moartea lui soție și fiu. Însoțiți de Rocket, orangutanul Maurice și gorila Luca, intră într-un sat pustiu, unde găsesc un soldat. După ce Caesar îl ucide în apărare personală, găsesc o fată mută cu care Maurice se împrietenește, oferindu-i o păpușă de cârpă.

Ei găsesc Winter, acum „măgar”, într-o tabără Alpha-Omega. Winter spune că colonelul a plecat, apoi încearcă să ceară ajutor, dar celelalte maimuțe îl împiedică pe Winter și îl sufocă din greșeală. Caesar începe să-și facă griji că devine ca Koba, ucigând alte maimuțe în căutarea lui de răzbunare. În timp ce urmăresc forța Alpha-Omega, maimuțele descoperă soldați care au fost împușcați și lăsați morți. Examinarea unui soldat pe moarte arată că este mut ca fata. Vizionare placuta a filmelor online subtitrate War for the Planet of the Apes (2017) Online Subtitrat.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *