War Dogs – Tipii cu Arme (2016) Film Online Subtitrat in Romana

War Dogs - Tipii cu Arme (2016) Film Online Subtitrat HD

Rate

Anul lansarii

2016

Actorii

Jonah Hill, Miles Teller, Steve Lantz

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

In acest film de comedie War Dogs – Tipii cu Arme (2016) Film Online Subtitrat in Romanarazboiul din Irak devine cea mai profitabila afacere pentru doi tineri prieteni din Miami, mai ales dupa ce o initiativa guvernamentala permite micilor întreprinzatori să liciteze pentru contracte cu armata americana. Rapid, cei doi încep sa învârta sume uriase de bani, ducând o viata plina de lux si extravagante.Regia Todd Phillips.Va dorim vizionare placuta la War Dogs – Tipii cu Arme (2016) Film Online Subtitrat HD.

1 thought on “War Dogs – Tipii cu Arme (2016) Film Online Subtitrat in Romana”

  1. Bun, merită văzut. Dar în urma lui rămân niște întrebări. Cum ar fi: dacă la un moment dat se aflau în Albania, de ce soția șoferului dispărut vorbea românește când l-a întrebat pe David dacă știe ceva despre soțul ei? Și cum au reușit niște tineri nepregătiți special pentru astfel de ilegalități să ducă totul aproape de final? Subiectul filmului este inspirat din fapte recente reale deci totul s- a petrecut cu adevărat!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.