Vor – Hotul (1997) Online Subtitrat

Vor - Hotul (1997) Online Subtitrat

Rate

Anul lansarii

1997

Actorii

Vladimir Mashkov, Yekaterina Rednikova, Mikhail Filipchuk, Dima Chigaryov

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

Vor – Hotul (1997) Online Subtitrat este un film de drama 1997, rusia scris si regizat de Pavel Chukhray in care joaca Vladimir Mashkov, Yekaterina Rednikova si Mikhail Filipchuk. Filmul este despre o femeie tânără, Katya și fiul ei Sanya, care, în 1946 întâlneste un veteran sovietic, ofițerul Tolyan. Katya se indragosteste de Tolyan, care se dovedește a fi un criminal profesionist, dar care, de asemenea, devine un tată pentru Sanya.

O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur, 3 premii şi o nominalizare Venetia, o nominalizare Academia Europeana de Film.

2 thoughts on “Vor – Hotul (1997) Online Subtitrat”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.