Jojo Rabbit (2019) Film Online Subtitrat in Romana

Jojo Rabbit (2019) Film Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Roman Griffin Davis, Thomasin McKenzie, Scarlett Johansson

Gen

Jojo Rabbit (2019) Film Online Subtitrat in Romana are loc in etapele ulterioare ale celui de-al doilea război mondial, unde Johannes „Jojo” Betzler, în vârstă de zece ani, se alătură Deutsches Jungvolk (secțiunea junior a tineretului hitlerist). Jojo este un băiat nevinovat, care este puternic îndoctrinat cu idealurile naziste (manifestat de prietenul său imaginar Adolf, o versiune de susținere și bufonie a lui Adolf Hitler). La tabăra de antrenament condusă de căpitanul Klenzendorf, ceilalți copii îi dau lui Jojo porecla derizorie „Jojo Rabbit” după ce acesta refuză să omoare un iepure pentru a-și dovedi demnitatea. Stăpânit de Adolf, el se întoarce pentru a-și demonstra curajul, furând un Stielhandgranate și aruncându-l fără supraveghere. Grenada îi explodează la picioare, lăsându-l cicatrizat și șchiopătând. Mama lui Jojo, Rosie, îl obligă pe Klenzendorf să se asigure că Jojo rămâne inclus și i se atribuie responsabilități. Jojo primește sarcini mici, cum ar fi răspândirea pliantelor de propagandă și colectarea resturilor pentru efortul de război.

Singur acasă într-o zi, Jojo o descoperă pe Elsa Korr, o adolescentă evreică și fosta colegă de clasă a surorii sale, ascunsă la etaj. Jojo este atât îngrozit, cât și agresiv față de Elsa, care își supune cu ușurință comportamentul. Cei doi sunt lăsați într-un impas, deoarece revelația că Rosie ascunzând Elsa ar duce la executarea lui Rosie și nici Jojo și nici Elsa nu sunt dispuși să-i spună lui Rosie că știu de teama a ceea ce se va întâmpla în continuare. Jojo continuă să vorbească cu Elsa, făcând tot posibilul pentru a-și descoperi „secretele evreilor”, astfel încât să poată scrie o carte despre evrei pentru Klenzendorf. Elsa este atât întristată, cât și amuzată de doctrina pe care Jojo o crede. Când îi spune lui Jojo despre logodnicul ei Nathan, Jojo falsifică o scrisoare de la Nathan în care pretindea că a găsit pe altcineva. Când o vede rănită de acest lucru, el pune repede o retragere.

In Jojo Rabbit (2019) Film Online Subtitrat in Romana, Jojo începe să se joace cu mama sa, supărat pe lipsa ei aparentă de patriotism. Rosie se opune războiului și doctrinei naziste, deplânge în mod deschis spânzurătoarele publice ale celor care rezistă naziștilor și își exprimă convingerea că pozitivitatea și optimismul sunt cele mai bune modalități de a combate opresiunea. De asemenea, Rosie îi spune Elsei că Jojo este încă nevinovat și se plânge de doctrina pe care o crede, ceea ce face imposibilă dezvăluirea Elsei pentru el. Între timp, Jojo, care se încălzește cu Elsa, se ceartă cu un Adolf din ce în ce mai ostil despre patriotismul său. Jojo o vede pe mama sa lăsând un mesaj „Germania liberă” în oraș. Vizionare placuta a filmului hd Jojo Rabbit (2019) Film Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *