Zombieland Double Tap (2019) Online Subtitrat

Zombieland Double Tap (2019) Online Subtitrat in romana

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone

Gen

La zece ani după evenimentele primului film, in Zombieland Double Tap (2019) Online Subtitrat supraviețuitorii Tallahassee, Columb, Wichita și Little Rock au devenit experți în identificarea și eliminarea diferiților zombi și și-au instalat noua casă în Casa Albă abandonată. Columb decide să-i propună lui Wichita folosirea Diamantului Speranței, în timp ce Tallahassee respinge speranțele Little Rock de a-și întemeia propria familie. A doua zi dimineață, Tallahassee găsește o notă de la Wichita și Little Rock, care au plecat din cauza sentimentului că Little Rock simte că Tallahassee o tratează încă ca pe un copil și frica lui Wichita de a fi prea atașată de Columb.

O lună mai târziu, în timp ce explorează un mall, Columbus este surprins de o blondă blondă pe nume Madison, care a supraviețuit singură Zombieland ascunzând majoritatea timpului în congelatorul unui magazin Pinkberry. Madison îl enervează rapid pe Tallahassee, dar Columb o invită înapoi la Casa Albă, unde cei doi fac sex. Întorcându-se și descoperind că Columb s-a culcat cu Madison, Wichita explică faptul că Little Rock a plecat la Graceland cu un pacifist din Berkeley și informează grupul de „super zombi” mai agili și mai durabili. Temându-se de siguranța Little Rock, grupul se îndreaptă spre Graceland într-un monovolum deteriorat.

Pe drum se întâlnesc cu unul dintre super-zombi care ia mai multe focuri de armă pentru a-l ucide, ducându-l pe Columb să îl poreclească „T-800” după franciza Terminator. Madison dă semne de „zombificare”, obligându-l pe Columb să o conducă în pădure să o împuște. Grupul ajunge la Graceland, dar îl găsește în ruine, ceea ce îl supără foarte mult pe Tallahassee, care este un mare admirator al regelui. Cu toate acestea, descoperă „Bestia”, limuzina prezidențială modificată de Tallahassee, care a fost furată de Little Rock, la un motel din apropiere, cu temă Elvis. Locul este condus de Nevada, care dezvăluie că Little Rock a luat un alt vehicul spre Babylon, o comună hippie. Împreună cu dragostea lor pentru Elvis, Nevada și Tallahassee petrec noaptea împreună. Vizionare placuta a filmului hd de comedie Zombieland Double Tap (2019) Online Subtitrat.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *