Noelle (2019) Online Subtitrat in Limba Romana HD

Noelle (2019) Online Subtitrat in Limba Romana HD

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Anna Kendrick, Shirley MacLaine, Bill Hader

Gen

Noelle (2019) Online Subtitrat in Limba Romana HD este un film de comedie tocmai bun pentru craciun, ce are loc aa Polul Nord, unde pregătirile pentru viitorul Crăciun au loc rapid. După moartea prematură a lui Moș Crăciun cu cinci luni înainte, fiul său, Nick Kringle, întâmpină dificultăți în încercarea de a-și finaliza pregătirea pentru a deveni următorul Moș Crăciun. Sora lui mai mică, Noelle, care a fost însărcinată cu distribuirea și menținerea spiritului de Crăciun, continuă să-l susțină și chiar sugerează să-și ia weekendul liber pentru a evita stresul și a vă relaxa înainte de ziua cea mare. Conform, Nick decolează peste noapte cu renii și nu se mai întoarce după weekend.

Când renii se întorc fără Nick și Noelle recunosc că i-au dat sfaturi controversate, elfii se enervează pe ea. Bătrânii elf își numesc cu forța vărul ei Gabriel, suportul tehnic al Kringles, pentru a-l completa ca noul Moș Crăciun. Vinovat și abandonat, Noelle deduce că Nick a fugit în Phoenix, Arizona și decolează cu sania și renii alături de bona ei din copilărie, Polly.

S-au așezat într-un mall. Cu permisiunea managerului Helen Rojas și sprijinul și credința clienților că a fost o expoziție de Crăciun, Noelle pleacă în oraș pentru a-l găsi pe Nick, lăsându-l pe Polly să se ocupe de sanie și reni. Se întâlnește și îl angajează pe Jake Hapman, un anchetator privat, precum și un tată singur, care divorțase recent, pentru a-l găsi pe Nick. De asemenea, Noelle interacționează cu fiul entuziast al lui Jake, Alex și cu alte câteva persoane, descoperind că poate înțelege și comunica în alte limbi (inclusiv Limbajul semnelor americane), precum și să spună obraznicilor de la simpatic.

Jake îl urmărește pe Nick până la un studio de yoga, unde Nick este entuziasmat să o vadă pe Noelle, dar nu se poate face să se întoarcă în nord și să devină Moș Crăciun. După o ceartă aprinsă, Noelle părăsește clădirea. Se întoarce în mall, unde sosește prietenul ei cu reni, Snowcone, cu o scrisoare a doamnei Claus care o informează despre situația de acasă și îi ordonă să-l găsească și să-l aducă pe Nick înapoi acasă. În timpul petrecut de Noelle, Gabriel a folosit un algoritm pentru a determina că există doar 2.837 de copii „drăguți” în lume, spre groaza elfilor și a doamnei Claus. Vizionare placuta a filmului HD Noelle (2019) Online Subtitrat in Limba Romana HD.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

1 thought on “Noelle (2019) Online Subtitrat in Limba Romana HD”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *