The Transporter 4 – Curierul 4 2015 Online Subtitrat in Romana

The Transporter 4 - Curierul 4 2015 Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2015

Actorii

Ed Skrein, Ray Stevenson, Loan Chabanol, Gabriella Wright

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

Vizioneaza filmul The Transporter 4 – Curierul 4 2015 Online Subtitrat in Romana .În lumea interlopa a Franței, Frank Martin (Ed Skrein), este cunoscut sub numele de „Curierul” cel mai bun șofer și mercenar. Frank are trei reguli simple: fără nume, fără întrebări și fără renegocieri, și transportă nimic pentru prețul corect. Până când întâlnește femeia fatală misterioasa pe nume Anna (împrumut Chabanol), care conduce un grup de atacatori mortali și care nu se va opri de la nimic pentru a pune capăt traficanților de ființe umane.

2 thoughts on “The Transporter 4 – Curierul 4 2015 Online Subtitrat in Romana”

  1. nu vreau sa se supere actorul principal din filmul asta dar Jason Statham ,intruchipeaza mai bine personajul Frank Martin
    it’s just my opinion 😉

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.