The Matrix (1999) Online Subtitrat in Romana

The Matrix (1999) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

1999

Actorii

Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss

Gen

Vezi filmul hd The Matrix (1999) Online Subtitrat in Romana. La un hotel abandonat dintr-un oraș major, o femeie (care s-a descoperit mai târziu a fi Trinity) este încolțită de o echipă de poliție, dar îi copleșește cu abilități supraomenești. Ea fuge, urmărită de poliție și de un grup de agenți misterioși, capabili de fapte supraomenești similare. Ea răspunde la un telefon public care sună și dispare o clipă înainte ca agenții să prăbușească un camion în cabină.

Programatorul de computer Thomas Anderson, cunoscut în scena hacking-ului de aliasul său „Neo”, simte că ceva nu este în regulă cu lumea și este nedumerit de întâlniri repetate online cu expresia „Matricea”. Trinity îl contactează și îi spune că un bărbat pe nume Morpheus are răspunsurile pe care le caută. O echipă de agenți și polițiști, condusă de agentul Smith, ajunge la locul de muncă al lui Neo în căutarea lui. În ciuda încercării lui Morpheus de a-l ghida pe Neo către siguranță prin telefon, Neo este capturat și constrâns să-i ajute pe agenți să-l găsească pe Morpheus, pe care îl consideră un „terorist cunoscut”. Neobosit, Neo îl întâlnește mai târziu pe Morpheus, care îi oferă o alegere între două pastile; roșu pentru a dezvălui adevărul despre Matrix și albastru pentru a-l readuce la viața sa anterioară. După ce Neo înghite pilula roșie, realitatea sa se destramă și se trezește într-o păstăi plină de lichid printre nenumărate alte persoane atașate unui sistem electric elaborat. El este recuperat și adus la bordul navei zburătoare a lui Morfeu, Nebucadnețar.

In The Matrix (1999) Online Subtitrat in Romana, Pe măsură ce Neo își revine după o viață de inactivitate fizică, Morpheus explică adevărul. La începutul secolului 21, a existat un război între oameni și mașini inteligente. Când oamenii au blocat accesul mașinilor la energia solară, mașinile au recoltat puterea bioelectrică a oamenilor, menținându-i pacificați în Matrix, o realitate simulată comună modelată după lumea așa cum exista la sfârșitul secolului al XX-lea. Mașinile au preluat lumea; orașul Sion este ultimul refugiu al oamenilor liberi. Morfeu și echipajul său sunt un grup de rebeli care intră în Matrix pentru a „deconecta” de oameni sclavi și a-i recruta; înțelegerea lor asupra naturii simulate a Matrixului le permite să-și îndrepte legile fizice. Morpheus îl avertizează pe Neo că moartea în Matrix ucide corpul fizic, iar agenții pe care i-a întâlnit sunt programe de computer puternice simțitoare care elimină amenințările la adresa sistemului, în timp ce mașinile numite Sentinelle distrug rebelii din lumea reală. Priceperea lui Neo în timpul antrenamentului virtual de luptă conferă credibilitate credinței lui Morpheus că Neo este „Cel”, un om deosebit de puternic profețit pentru a elibera umanitatea și a pune capăt războiului. Urmareste filmul online The Matrix (1999) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *