Fatale (2020) Online Subtitrat in Romana

Fatale (2020) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Hilary Swank, Michael Ealy, Mike Colter

Gen

In Fatale (2020) Online Subtitrat in Romana, Derrick Tyler (Ealy) este o fostă vedetă de baschet a colegiului, care a continuat să construiască o agenție de succes de talent în Los Angeles alături de cel mai bun prieten al său, Rafe Grimes (Colter), reprezentând sportivi afro-americani. Căsătoria sa cu Tracie (Lewis), agent imobiliar, eșuează și el suspectează cu tărie că are o aventură. De asemenea, este urmărit de fratele său Tyrin (Turner), care este înstrăinat de mama lor, pentru bani.

În timpul unei călătorii de afaceri la Las Vegas, Rafe îl încurajează pe Derrick să-și dezvolte frustrările, având o aventură proprie. Îndepărtându-și verigheta și prezentându-se ca Darin din Seattle, el atrage atenția unei femei la un bar, care indică că este, de asemenea, în căutarea unui sex casual și ajung în camera ei de hotel. Când încearcă să se strecoare a doua zi dimineață, descoperă că ea și-a închis telefonul în seiful camerei sale și îl constrânge să facă sex din nou.

Revenind la Los Angeles, un vinovat Derrick se împacă cu Tracie. În noaptea aceea, în timp ce sunt în pat, Derrick aude ce sună ca o spargere și merge să investigheze. El este atacat de un spargător mascat și reușește să-l lupte în timp ce Tracie sună la 911. Poliția ajunge și detectivul care se ocupă de caz, Valerie Quinlan (Swank), este revelat că este femeia din Las Vegas. Îi pune lui Tracie întrebări care nu au nicio relevanță pentru spargere și îi spune lui Derrick că ar putea fi obligată să-și dezvăluie aventura sau, la un preț, să tacă. Se dezvăluie că Valerie era căsătorită cu un politician local, Carter Heywood (Pino), care a depus un ordin de restricție împotriva ei după ce și-a lăsat arma de serviciu nesupravegheată în timpul unui bender beat și fiica lor a tras-o accidental. Valerie a fost, de asemenea, eliminată de drepturile sale de custodie și este disperată să-și recupereze fiica.

In Fatale (2020) Online Subtitrat in Romana, Valerie îi prezintă lui Derrick dovezi că Tracie îl înșală cu Rafe. Cei doi sunt ulterior uciși, iar adjuncții șerifului îl arestează pe Derrick. Tyrin și un prieten intră în apartamentul lui Valerie și încearcă să o forțeze să mărturisească, dar îi înveseleste și îi ucide pe amândoi. Apoi îl șantajează pe Derrick, oferindu-i să-i dea un alibi pentru crimele lui Tracie și Rafe (și să le dea vina pe Tyrin) dacă îl ucide pe Carter. Derrick se apropie de Carter în timp ce face jogging și încearcă să-l avertizeze, dar apare o luptă și Carter este împușcat și ucis accidental.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *