21 Bridges (2019) Online Subtitrat in Romana

21 Bridges (2019) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Chadwick Boseman, Sienna Miller, J.K. Simmons

Gen

In 21 Bridges (2019) Online Subtitrat in Romana, Andre Davis este un ofițer de succes din NYPD, precum tatăl său, care a fost ucis de serviciu când Davis avea 13 ani. Luptând cu moștenirea tatălui său, Davis și-a câștigat reputația de a-i urmări și ucide pe „ucigașii de polițiști” de ani de zile, deși susține că toți în autoapărare și este incomod cu eticheta.

Într-o seară, Michael Trujillo și Ray Jackson, doi infractori de vârstă mică și veterani de război, încearcă să fure câteva kilograme de cocaină dintr-un magazin de vinuri. Găsesc mai multă cocaină decât se așteptau și, când sosesc ofițerii de poliție, Ray îi împușcă într-o împușcare. Michael îl pedepsește pe Ray pentru că i-a pus în pericol prin uciderea ofițerilor. Desemnat cazului, Davis și detectivul narcotic Frankie Burns intră în conflict cu agenții FBI, care încearcă să-l preia. Cu aprobarea reticentă a viceprimarului, FBI și a șefului secției, căpitanul McKenna, Davis cere blocarea insulei Manhattan, cu condiția ca aceștia să prindă infractorii înainte de ora 5 a.m.

In 21 Bridges (2019) Online Subtitrat in Romana, Ray și Michael își constrâng legătura, Bush, pentru a-și convinge conducătorul să le ofere o reducere mai mare în schimbul identității lor schimbate pentru evadarea lor. Li se dau mai mulți bani și reparatorul lor, Adi, le dă noi identități și le spune să plece la Miami a doua zi dimineață. Davis și Burns reușesc să-i identifice pe Ray, Michael și Bush. Bush este împușcat de Butchco și Dugan, care ajung acolo mai întâi. După ce l-a prins pe Butchco plantându-și arma de rezervă pe corpul lui Bush și luptându-se scurt cu el, Davis devine mai suspect când o echipă de poliție condusă de locotenentul Kelly reușește rapid să localizeze apartamentul lui Adi. Adi este rănit mortal de polițiști, dar reușește să-i ofere lui Michael două unități flash și parola lor.

Davis și Burns reușesc să-i ajungă pe Michael și Ray; după ce a ucis accidental un civil, Ray este mortal rănit de Davis. Michael îl ține pe Burns cu arma, spunându-i lui Davis despre discuri și despre cât de suspect este totul, înainte de a scăpa. Burns îl certă pe Davis pentru că l-a lăsat pe Michael să scape în ciuda reputației lui Davis. Michael se ascunde într-o cameră de hotel, unde deblochează conținutul flash drive-ului și își dă seama că incinta McKenna a fost implicată în traficul de droguri de la cramă și a câștigat profituri pentru aceasta și că toți cei șapte polițiști pe care el și Ray l-au ucis în împușcătura fusese coruptă. După o altă goană în care Michael își abandonează banii, Davis reușește să-l încolțească într-un tren de metrou și îl convinge să se predea, promițându-l că îl va ține în viață. Michael este brusc împușcat de Burns, care se urcase și el în tren și susținea că ea credea că Michael îl ține în continuare pe Davis cu arma. Davis o reproșează pentru că l-a împușcat pe Michael, care a predat în secret unitățile, împreună cu parola, lui Davis înainte de a muri. În timp ce poliția îi felicită pe cei doi pentru eforturile depuse, Davis descoperă că Burns a luat legătura cu Kelly înainte ca apartamentul lui Adi să fie atacat.

A doua zi dimineață, McKenna ajunge la el acasă pentru a-l găsi pe Davis ținându-l la foc, după ce a accesat unitățile. McKenna consideră că ofițerii se luptau să supraviețuiască cu o plată mizerabilă, ceea ce i-a forțat să intre în trafic de droguri, dar Davis refuză să plece. McKenna, împreună cu Butchco, Dugan și Kelly – care erau cu toții pe statul de plată al lui McKenna – au deschis focul asupra lui Davis. Davis îi ucide pe toți, inclusiv pe McKenna, care refuză să se predea. Burns, despre care Davis a dedus că s-a aliat și cu McKenna, apare din spate și îl ține pe Davis cu arma, dar se predă după ce Davis a dezvăluit că a scos deja informațiile online, expunând toți polițiștii corupți din New York și motivele pentru care fiica ei ar trăi. fără mama ei ar trebui să primească o condamnare pe viață pentru uciderea lui.

După aceea, Davis conduce solemn de-a lungul podului Manhattan, la apusul soarelui, luând drumurile cu el. Vizionare placuta a filmului hd 21 Bridges (2019) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *