Brightburn (2019) Film HD Online Subtitrat in Romana

Brightburn online subtitrat in romana

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Elizabeth Banks, David Denman, Jackson A. Dunn

Gen

Actiunea filmului horror Brightburn (2019) Film HD Online Subtitrat in Romana are loc in 2006, unde o navă spațială se prăbușește în Brightburn, Kansas. Tori și Kyle Breyer, care nu pot concepe un copil, se uită înăuntru pentru a găsi un copil. Cuplul îl adoptă și îl numește Brandon. Ascund nava spațială în hambarul lor pentru a-i ascunde adevărul.

În 2018, nava începe să transmită un mesaj extraterestru, atrăgându-l pe Brandon la hambar. Încearcă să deschidă beciul, dar Tori intervine. Brandon începe să manifeste puteri supraomenești.

Într-o zi, în timpul unui exercițiu de încredere în PE, Brandon se îndreaptă spre o fată din clasa sa numită Caitlyn; îl lasă să cadă și îl acuză că este un pervert, după ce îl văzuse anterior în camera ei noaptea. Caitlyn este forțată să-l ajute pe Brandon să se ridice, iar Brandon, frustrat de acțiunile ei, îi zdrobește mâna. În noaptea aceea, Brandon este din nou atras de navă și intră în hambar unde este ascuns. Tori îl urmărește și îl vede levitând, scandând mesajul navei: „Ia lumea”. Tori dezvăluie adevărul originii sale, iar Brandon intră în furie. El dezvoltă o viziune la căldură, pe care o folosește pentru a ucide încet mama lui Caitlyn, Erica, la restaurantul unde lucrează. Poliția găsește o serie de B runice trase pe o fereastră în timp ce investighează dispariția Ericăi.

A doua zi, Brandon îl ucide pe unchiul său Noah ridicându-și vehiculul. În dimineața următoare, Tori și Kyle îl informează pe Brandon despre moartea lui Noah, dar Brandon nu are nicio reacție, înfurându-i pe amândoi. Kyle îl acuză pe Brandon de crimă și îl apucă, iar Brandon se răzbună împingându-l violent. Kyle găsește cămașa pătată de sânge a lui Brandon și i-o arată lui Tori, dar ea refuză să o creadă.

Kyle îl duce pe Brandon într-o excursie de vânătoare tată-fiu în pădure. Kyle încearcă să tragă și să-l omoare pe Brandon cu pușca sa de vânătoare, dar execuția eșuează când glonțul sări de pe capul lui Brandon. Realizând ceea ce Kyle tocmai a încercat să facă, Brandon îl urmărește și îl ucide cu o viziune călduroasă. Un șerif ajunge la Breyers și cere să-l vadă pe Brandon. Tori îi spune șerifului că Kyle și Brandon nu sunt acasă, așa că îi arată lui Tori simbolul găsit pe scenele morții lui Erica și Noe. Tori găsește caietul lui Brandon cu desene despre crimele sale și mesajul său de „a lua lumea” și începe să-l creadă pe Kyle. Ea încearcă să-l sune pe Kyle, dar Brandon răspunde și sugerează că acum vine după Tori. Vizionare placuta a filmului nou Brightburn (2019) Film HD Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *