A Beautiful Day in the Neighborhood (2019) Online Subtitrat

A Beautiful Day in the Neighborhood (2019) Online Subtitrat

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Tom Hanks, Matthew Rhys, Chris Cooper

Gen

Actiunea filmului A Beautiful Day in the Neighborhood (2019) Online Subtitrat are loc in 1998, unde Lloyd Vogel este un jurnalist Esquire cunoscut pentru stilul său cinic de scriere. El participă la nunta surorii sale Lorraine, împreună cu soția sa, Andrea și fiul lor nou-născut, Gavin. În timpul recepției, Lloyd începe o luptă cu pumnul cu tatăl său înstrăinat, Jerry, pentru amintirile Lamei, mama decedată a lui Lloyd, pe care Jerry a înșelat-o și a abandonat-o.

Editorul lui Lloyd îl încredințează să intervieveze prezentatorul de televiziune pentru copii Fred Rogers pentru un articol de 400 de cuvinte despre eroi, dar Lloyd simte că misiunea este sub el. El călătorește la studioul WQED din Pittsburgh pentru a-l intervieva pe Rogers. Rogers respinge faima sa și își manifestă îngrijorarea pentru rănirea nasului lui Lloyd. Lloyd relatează lui Rogers problema relației sale cu tatăl său, ale cărui scuze și încercări de reconciliere pe care Lloyd le-a respins. Rogers îi spune că are multe modalități de a face față furiei, cum ar fi lovirea tastelor pianului său.

Hotărât să expună personajul prietenos al lui Rogers ca un act, Lloyd urmărește mai multe episoade ale emisiunii lui Rogers, dar nu poate discerne nimic. Lloyd îl intervievează din nou pe Rogers când vizitează New York-ul. În timpul interviului, Rogers evită întrebările lui Lloyd și își amintește despre creșterea celor doi fii ai săi. Fred își scoate marionetele și îl întreabă pe Lloyd despre animalul de pluș de iepure din copilărie și despre tatăl său, provocându-l pe Lloyd să încheie interviul. Lloyd ajunge acasă să-l găsească pe Jerry și pe iubita lui, Dorothy, acolo vorbind cu Andrea. Lloyd îl reproșează pe Jerry pentru că a înșelat-o pe mama sa Lila, în timp ce ea murea de cancer. El îi ordonă să plece, dar Jerry suferă un infarct și este transportat la spital. Vezi filmul hd A Beautiful Day in the Neighborhood (2019) Online Subtitrat.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *