Motherless Brooklyn (2019) Online Subtitrat in Romana HD

Motherless Brooklyn (2019) Online Subtitrat in Romana HD

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Edward Norton, Gugu Mbatha-Raw, Alec Baldwin

Gen

Motherless Brooklyn (2019) Online Subtitrat in Romana HD este o drama ce are loc in New York-ul anilor 1950, Lionel Essrog lucrează la o agenție de detectivi alături de Gilbert Coney, Danny Fantl și Tony Vermonte. Șeful lor, Frank Minna, i-a salvat ca fiind copii dintr-un orfelinat abuziv. Poreclit „Brooklyn fără mamă” de Frank, Lionel are sindromul Tourette, înstrăinându-l deseori de oameni, dar memoria sa puternică verbală și fotografică îl fac un bun detectiv.

Lucrând într-un caz secret, Frank îi cere pe Lionel și pe Gilbert să-l ascundă la o întâlnire. Lionel ascultă la telefon în timp ce Frank prezintă documente care amenință o afacere pentru un bărbat pe nume William Lieberman, care este acolo cu asistentul său Lou și un bărbat extrem de mare. Când Frank încearcă să negocieze un preț ridicat, bărbații îl obligă să-i ducă la original. Lionel și Gilbert urmează în mașina lor, ajungând în momentul în care Frank este împușcat. Îl duc la spital, dar Frank moare.

Văduva lui Frank, Julia îl lasă pe Tony la conducerea biroului. Lionel începe să poarte pălăria și haina lui Frank, iar o carte de chibrituri în buzunarul lui Frank îl duce pe Lionel la un bar de jazz afro-american din Harlem. Își dă seama că descoperirile lui Frank o implică pe Laura Rose, care lucrează pentru Gabby Horowitz luptând împotriva reînnoirii urbane; cartierele sărace și minoritare sunt cumpărate și demolate, forțându-i pe rezidenți. Lionel merge la o ședință publică în care Moses Randolph, un comisar al mai multor autorități de dezvoltare, este contestat cu voce tare de Horowitz și de public. Furtând acreditările unui reporter, Lionel vorbește cu un om pe nume Paul care se supăra pe Moise la întâlnire și îi spune că Moise este adevărata putere în guvernul orașului, chiar dincolo de primar.

Sub masca de a raporta povestea reînnoirii urbane, Lionel o cunoaște pe Laura. Îl duce la un club pe care Frank îl investiga, unde tatăl ei, Billy – presupunând că Lionel este unul dintre bărbații lui Moise – l-a bătut inconștient. Lionel este salvat de un trompetist și descoperă că Paul este fratele lui Moise și inginer. El își dă seama că Lieberman primește recompense la multe dintre ofertele de locuințe și că programele de relocare a locuințelor sunt escrocherii. Pavel îi prezintă lui Moise un plan uriaș de renovare pentru a îmbunătăți orașul.

Billy îl sună pe Lionel, cerându-și scuze pentru atac și oferindu-se să se întâlnească cu informații. Cu toate acestea, Lionel ajunge să-l găsească pe Billy ucis – moartea lui a fost organizată ca sinucidere. Rămânând noaptea cu Laura tulburată la ea acasă, Lionel își recunoaște adevărata identitate și crede că este în pericol. Găsind fotografii ale lui Paul întâlnindu-se cu Billy pe cont propriu, Lionel o înfruntă pe Laura, care îi explică că „unchiul” ei Paul este adevăratul ei tată. Paul îi neagă acest lucru lui Lionel și explică faptul că Frank și Billy plănuiau să obțină mai mulți bani din gâzii lui Randolph, împotriva protestelor lui Paul. Îl roagă pe Lionel să găsească dovezile. Vi\zionare placuta filmului hd Motherless Brooklyn (2019) Online Subtitrat in Romana HD.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *