Uncle Frank 2020 Online Subtitrat in Romana

Uncle Frank 2020 Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Paul Bettany, Sophia Lillis, Peter Macdissi

Gen

Uncle Frank 2020 Online Subtitrat in Romana este un film american comediedrama, ce ne trimite in 1973, unde Beth Bledsoe, în vârstă de 18 ani, se mută din casa ei din Creekville, Carolina de Sud, pentru a urma facultatea din New York City. Unchiul ei Frank Bledsoe este profesor la colegiu și este ruda de care se simte cel mai apropiat, deoarece este mai rafinat și mai atent decât restul familiei. Cu toate acestea, când apare neanunțată la o petrecere la apartamentul lui Frank cu un băiat care îi place, descoperă că Frank este în secret gay și locuiește cu un bărbat pe nume Walid („Wally”) de peste zece ani. Frank respinge înaintarea băiatului cu care a venit Beth, apoi îi pasă de Beth când se îmbată prea mult. El o roagă să nu spună nimănui din familie secretul său, iar ea este de acord.

A doua zi, bunicul lui Beth și tatăl lui Frank, Daddy Mac, mor de un atac de cord brusc. Frank este de acord să o conducă pe Beth înapoi în Carolina de Sud pentru înmormântare. Wally cere să vină și să cunoască familia lui Frank, dar Frank refuză, încă nu gata să le dezvăluie adevărul. Cu toate acestea, Wally închiriază o mașină și îi urmărește aproape tot drumul; când Frank îl prinde, este de acord să-l lase să vină, dar să stea într-un motel în timpul înmormântării, temându-se de ceea ce ar putea face localnicii dacă își vor descoperi adevărata relație.

De-a lungul călătoriei lor in filmul Uncle Frank 2020 Online Subtitrat in Romana,, Frank are reacții la adolescență și o relație sexuală pe care a avut-o cu un alt băiat pe nume Samuel; tatăl său i-a prins împreună în pat și l-a numit pe Frank o urâciune împotriva lui Dumnezeu. Pentru a face față acestor amintiri, Frank începe să bea în secret; îl roagă pe Beth să nu-i spună lui Wally că Frank este un alcoolic în recuperare.

Beth și Frank ajung acasă pentru a participa la înmormântare. La citirea testamentului in Uncle Frank 2020 Online Subtitrat in Romana, Frank află că a fost eliminat din moștenirea sa, iar testamentul expune homosexualitatea lui Frank familiei. Un Frank emoționant fuge, alungând neregulat în timp ce bea abundent. O Beth panicată se grăbește să-l informeze pe Wally, care îi conduce spre lacul din apropiere unde bănuiește că Frank s-a dus. Un ultim flashback dezvăluie că Frank i-a spus lui Samuel că nu ar putea fi împreună, deoarece acest lucru i-a nemulțumit lui Dumnezeu, iar Samuel s-a înecat în lac la scurt timp. Wally și Beth descoperă hainele lui Frank așezate pe un doc lângă apă, dar Frank nu se vede nicăieri.

Wally și Beth se întorc la motel, unde Wally se întristează pentru presupusa moarte a lui Frank. Cu toate acestea, un Frank beat se întoarce, susținând că tocmai a plecat să înoate. Un argument apare atunci când Wally îl confruntă pe Frank pentru băutură; Frank îl lovește cu pumnul pe Wally și îl numește fagot înainte de a fugi din nou. Ulterior, ei se împacă la mormântul lui Samuel, în timp ce Frank își exprimă vinovăția pentru moartea sa. Frank se plânge că nu mai are familie; Wally îl asigură că este familia lui Frank. După un discurs pasionat din partea lui Beth, Frank este de acord să-l lase pe Wally să-și cunoască familia. În timp ce cumnatul lui Frank nu este capabil să accepte moral adevărul, frații și mama lui nu au nicio problemă și îl întâmpină pe Wally cu căldură. Vezi filmele noastre noi online subtitrate gratuit in limba romana. Urmareste gratuit filmul HD Uncle Frank 2020 Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *