Unbroken (2014) Online Subtitrat in Romana

Unbroken ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA

Rate

Anul lansarii

2014

Actorii

Jack O'Connell, Miyavi, Domhnall Gleeson

Gen

Unbroken (2014) Online Subtitrat in Romana este un film de actiune razboi ce are loc in timpul unei misiuni de bombardament din aprilie 1943 împotriva insulei japoneze Nauru, Louis „Louie” Zamperini zboară ca bombardier al unui bombardier al Forțelor Aeriene ale Armatei Statelor Unite B-24 Liberator atunci când avionul său este avariat în luptă și o serie de membri ai echipajului rănit. Pilotul oprește aeronava la sfârșitul pistei, în ciuda suferirii unei anvelope explodate.

În calitate de tânăr băiat italo-american din Torrance, California, Louie se comportă greșit furând, bând alcool și fumând. El este adesea ales de alții datorită etniei sale italiene. Fratele său Peter vede cât de repede poate alerga Louie și decide să-l antreneze pentru a fi alergător. Louie începe să învețe disciplina și devine un alergător la distanță, câștigând porecla „Tornance Torrance”. Louie termină pe locul 8 la Jocurile Olimpice de vară din 1936 și stabilește un record în turul final pentru cursa de 5.000 de metri.

Revenind în 1943, Louie, echipajul supraviețuitor și mai mulți înlocuitori sunt trimiși într-o misiune de căutare și salvare cu un avion folosit anterior pentru piese de schimb. Un motor eșuează și avionul se prăbușește în cele din urmă în ocean. Louie supraviețuiește alături de alți doi membri ai echipajului, Phil și Mac, plutind pe două plute gonflabile.

În cea de-a 27-a zi în derivă, ei atrag atenția unui avion japonez, care împiedică și distruge plutele, dar le lipsește. Mac moare șase zile mai târziu. În a 47-a zi, marinarii japonezi îl capturează pe Louie și Phil. Acum, prizonierii de război, Louie și Phil sunt închiși pe atolul Kwajalein. Cei doi aviatori americani sunt interogați pentru informații despre bombardierele mai noi și despre bombardamentul Norden. Louie afirmă că au zburat cu modele mai vechi și desenează o versiune a unui radio Philco. Sunt târâți afară pentru a se dezbrăca și a îngenunchea pe scânduri. În loc să fie executați, acestea sunt spălate grosolan și expediate în Japonia. La sosire, cei doi sunt separați și trimiși în diferite tabere de prizonieri.

La tabăra Ōmori, în Tokyo, Louis și colegii săi prizonieri sunt responsabilitatea caporalului japonez Mutsuhiro Watanabe, care este deosebit de dur cu Louie, bătându-l des. Louie are ocazia să transmită un mesaj acasă spunând că este în viață după ce a aflat că guvernul SUA l-a clasificat drept KIA. Cu toate acestea, când refuză să difuzeze un alt mesaj încărcat de propagandă anti-americană, este trimis înapoi în tabără, unde Watanabe îi pune pe fiecare prizonier să-l lovească. Vezi filmul online hd Unbroken (2014) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

1 thought on “Unbroken (2014) Online Subtitrat in Romana”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *