Unbreakable Kimmy Schmidt Online Subtitrat

Unbreakable Kimmy Schmidt 2020 Online Subtitrat HD

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Ellie Kemper, Jane Krakowski, Tituss Burgess

Gen

In Unbreakable Kimmy Schmidt 2020 Online Subtitrat HD, Kimmy Schmidt (Ellie Kemper) era în clasa a opta când a fost răpită de reverendul Richard Wayne Gary Wayne (Jon Hamm). Reverendul i-a ținut captivi pe Kimmy și alte trei femei timp de 15 ani într-un buncăr subteran și i-a convins că o apocalipsă nucleară venise, dispăruse și le lăsase singurii supraviețuitori ai umanității.

În primul sezon, femeile sunt salvate și continuă să apară la emisiunea Today din New York. După spectacol, Kimmy decide că nu vrea să se întoarcă în Indiana și nu vrea să fie văzută de toată lumea ca pe o victimă, așa că începe o nouă viață în New York City. Călătorind în jurul orașului, Kimmy dă peste proprietarul Lillian Kaushtupper (Carol Kane). Kaushtupper îi oferă lui Kimmy șansa de a se odihni cu Titus Andromedon (Tituss Burgess) în apartamentul ei de la parter. Cu toate acestea, Kimmy trebuie să-și găsească un loc de muncă pentru a obține apartamentul. Când încearcă să obțină un loc de muncă la un magazin de bomboane din apropiere, Kimmy vede un băiat furând bomboane. Ea îl urmărește înapoi la el acasă și ajunge să o întâlnească pe mama sa, Jacqueline Voorhees (Jane Krakowski), o soție din trofeul din Manhattan, care o confundă cu o bonă și pe care Kimmy o greșește ca pe cineva prins într-un cult. La scurt timp după aceea, Jacqueline îl angajează pe Kimmy ca bona pentru fiul ei de 10 ani. [2] [3] Pe măsură ce sezonul 1 continuă, Kimmy se îndrăgostește de un vietnamez, Dong (Ki Hong Lee) din G.E.D. clasa, merge la tribunal pentru a depune mărturie împotriva Reverendului și descoperă modul în care s-a schimbat lumea în cei 15 ani în care a fost ținută captivă.

În cel de-al doilea sezon din Unbreakable Kimmy Schmidt 2020 Online Subtitrat HD, Kimmy s-a săturat să lucreze pentru Jacqueline și primește un loc de muncă la un magazin de Crăciun pe tot parcursul anului și apoi ca șofer Uber. Ea încearcă să-l depășească pe Dong, care intră într-o căsătorie cu carte verde cu un alt G.E.D. student și în cele din urmă este deportat. Pe măsură ce Kimmy încearcă să meargă mai departe, la fel și Titus și Jacqueline, care își găsesc amândoi prieteni. Titus începe să se întâlnească cu muncitorul în construcții Mikey Politano (Mike Carlsen) și Jacqueline începe să se întâlnească cu avocatul Russ Snyder (David Cross). De asemenea, Jacqueline se întoarce la moștenirea nativă americană și decide să doboare Washington Redskins, pe care tatăl iubitului ei îl deține. Kimmy se reîntâlnește cu Gretchen și Cyndee pentru a-i salva de la un alt cult și, respectiv, de la căsătorie la televizor. Când sezonul 2 se termină, Titus pleacă ca interpret în croazieră și Lillian protestează împotriva invaziei hipsterilor din cartierul ei, în timp ce Kimmy se repară cu mama ei (Lisa Kudrow) după sfatul terapeutului ei (Tina Fey) înainte de a primi un telefon. de la Reverendul din închisoare, spunându-i că trebuie să divorțeze.

În cel de-al treilea sezon, Kimmy continuă divorțul de reverend, dar lovește un obstacol când află că un fan devotat (starul invitat Laura Dern) vrea să se căsătorească cu el. După ce și-a luat G.E.D., Kimmy decide să meargă la facultate și ajunge la Universitatea Columbia, unde este populară, dar eșuează din punct de vedere academic. Ea formează o prietenie cu Perry (Daveed Diggs), un student la filozofie și la religie care, la fel ca Kimmy, nu se potrivește cu studenții bogați și elitisti din Ivy League. Titus se întoarce din perioada de croazieră cu un secret și hotărât să vină acasă la Mikey cu bani și un loc de muncă, el face o audiție pentru Sesame Street. Cu toate acestea, după ce bărbatul care face o audiție, Titus îi cere să facă acte sexuale pe o marionetă, Titus pleacă și fuge acasă la Mikey. Cu toate acestea, Titus îl vede pe Mikey cu un alt bărbat și se desparte de el în adevăratul mod Beyonce. Lillian este ales în consiliul orașului și încearcă să blocheze construcția unui lanț de supermarketuri de teamă că va gentrifica cartierul. Mai târziu începe o relație cu proprietarul lanțului (Peter Riegert). Între timp, Jacqueline și Russ își execută planul de a-și forța familia să schimbe numele Redskins, iar Titus îl face mare cu single-ul „Boobs in California”. La sfârșitul sezonului trei, Titus promite să-l recâștige pe Mikey de la noul său iubit, Jacqueline își găsește o profesie, iar Kimmy devine un loc de muncă la un start-up de tehnologie. Vezi online subtitrat Unbreakable Kimmy Schmidt 2020 Online Subtitrat HD.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *