Train to Busan Presents: Peninsula (2020) Online Subtitrat HD

Train to Busan Presents: Peninsula (2020) Online Subtitrat HD

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Dong-won Gang, Jung-hyun Lee, Re Lee

Gen

In partea a-2-a a filmului Train to Bussan , Train to Busan Presents: Peninsula (2020) Online Subtitrat HD, Căpitanul Corpului de Marină al Republicii Coreea Jung-Seok își conduce sora mai mare, nepotul Dong-Hwan și cumnatul său Chul-min la o navă pentru a scăpa de un focar de zombi din Coreea de Sud. Pe drum, întâlnește o familie cu un copil mic, dar ignoră cererile familiei de ajutor și continuă să conducă. Mai târziu, în cabina navei, un bărbat infectat se transformă într-un zombie și infectează numeroase persoane, inclusiv Dong-Hwan. Sora lui Jung-Seok refuză să-și lase fiul, așa că Jung-Seok este forțat să blocheze accesul la cabină al tuturor, inclusiv al lui Chul-min.

Patru ani mai târziu, în Hong Kong, Jung-Seok și Chul-min, condamnați de vinovăție, sunt recrutați de mafioți chinezi pentru o misiune cu alți doi coreeni pentru a se întoarce în peninsula în carantină și a recupera un camion alimentar abandonat care conține 20 de milioane de dolari SUA în saci; dacă ar avea succes, ar primi o parte din jumătate din bani. Echipa ajunge la peninsula noaptea cu barca și în curând găsește camionul. Ei scapă cu camionul, în timp ce zombii au început să-i urmărească.

Pe drumul de întoarcere spre Portul Incheon, aceștia sunt pândiți de o unitate 631 a miliției necinstite, condusă de sergentul Hwang. Jung-Seok este aruncat din camion și Chul-min se ascunde înăuntru. Ceilalți doi membri ai echipei sunt uciși, unul ca urmare a prăbușirii și unul de către sergentul Hwang. Jung-Seok este salvată de două surori: Joon și sora ei mai mică Yu-Jin. Joon conduce la o ascunzătoare în care locuiesc copiii împreună cu bunicul lor, vârstnicul Kim și mama Min-Jung – acesta din urmă, își dă seama Jung-Seok, care este doamna care a pledat pentru ajutorul său acum patru ani. Vizioneaza filmul Train to Busan Presents: Peninsula (2020) Online Subtitrat HD.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *