Time Freak (2018) Film Online Subtitrat

Time Freak (2018) Film Online Subtitrat

Rate

Anul lansarii

2018

Actorii

Asa Butterfield, Sophie Turner, Skyler Gisondo

Gen

In Time Freak (2018) Film Online Subtitrat, Stilman, un student la fizică și geniu, este abandonat de iubita lui și încearcă să găsească ceea ce i-a cauzat nefericirea și despărțirea în sine. Stilman și cel mai bun prieten al său, Evan, se uită peste relația lor și sortează diferite zile în amintiri fericite și proaste, care ar fi putut sau nu să fi făcut ca Debbie să se despartă de Stilman.

În mijlocul despărțirii Stilman își dă seama în cele din urmă cum să creeze o mașină a timpului. Stilman și Evan călătoresc înapoi în timp, până în ziua în care Stilman și Debbie s-au întâlnit. Stilman intenționează să facă lucrurile diferit și va ști dacă planul a funcționat dacă dispare ultimul text trimis de Debbie. Evan și Stilman călătoresc apoi la o întâlnire cu filmul cu Evan, Stilman, Debbie, Carly și Ryan. Stilman le arată filmul său preferat, Time Freak (2018) Film Online Subtitrat, dar nu-l apreciază și își bat joc de film. Stilman se supără și o insultă pe Carly. Se întorc în mod repetat în timp, deoarece situația merge prost. În cele din urmă, Stilman lucrează situația așa cum vrea, în care Debbie îl privește cu drag. Mai târziu, ei stau la casa lui Evan, unde Evan încearcă să lase un mesaj pentru sinele său viitor, astfel încât acesta să nu se retragă și să poată absolvi.

Se duc într-o altă locație dintr-o clădire unde se presupune că va fi o petrecere. Evan urcă într-un lift în timp ce Debbie și Stilman iau scările spre acoperiș, dar nu există petrecere și nimeni altcineva. Ușa se închide în spatele lor și sunt blocate, Debbie începe să intre în panică, dar Stilman descuie ușa ușor, lăsându-l pe Debbie impresionată.

Stilman retrăiește o clipă iar și iar și revizuiesc de multe alte ori încercând să oprească despărțirea. Evan întâlnește o fată și aparatul îngheață lăsându-i pe cei doi blocați. Mai târziu, Stilman îi recunoaște lui Debbie antipatia lui față de Ryan. Vizionare placuta a filmului online hd Time Freak (2018) Film Online Subtitrat.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *