Thunder Road (2018) Online Subtitrat in Romana

Thunder Road (2018) Online Subtitrat in Romana

Rate

N/A

Anul lansarii

N/A

Actorii

N/A

Gen

In Thunder Road (2018) Online Subtitrat in Romana, La înmormântarea mamei sale, ofițerul de poliție Jim Arnaud ține un discurs incomod despre ea și despre cum ar cânta piesa lui Bruce Springsteen „Thunder Road”. Jim încearcă să danseze melodia, dar CD player-ul său nu funcționează corect și se împiedică în lacrimi.

În afară de moartea mamei sale, Jim trece printr-un divorț dur cu soția sa infidelă Rosalind, deoarece se află într-o luptă de custodie toxică pentru tânăra lor fiică Crystal, deși Jim este dispus să urmeze custodia comună. Ignorând ordinele căpitanului său de a-și lua timpul liber, Jim atacă un bărbat, provocând o tulburare publică. Căpitanul îl trimite supărat acasă unde își petrece timpul liber reparând o academie de dans pe care mama sa o fugea încercând să facă bani pentru el și frații săi și pentru a păstra moștenirea mamei sale.

Câteva zile mai târziu, Jim se întoarce la muncă, ajutând la prinderea unui hoț. Într-o noapte, el conduce o fată acasă după ce a găsit-o într-o parcare cu doi băieți adolescenți.

Jim încearcă să se lege cu Crystal, redecorându-și camera și învățând un joc pe care l-a învățat la școală după ce s-a luptat cu ea și a devenit frustrat. Jim îl duce pe Crystal la școală, dar devine supărat când descoperă machiajul aplicat pe fața ei, spunându-i că nu are nevoie ca să fie una dintre „fetele drăguțe”. După ce a renunțat-o, Jim observă că Crystal se ține de mână cu un băiat și o vede pe fata pe care a condus-o acasă. Vezi online filmul Thunder Road (2018) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *