The Wolverine (2013) Online Subtitrat in Romana

The Wolverine (2013) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2013

Actorii

Hugh Jackman, Will Yun Lee, Tao Okamoto

Gen

Filmul The Wolverine (2013) Online Subtitrat in Romana isi are actiunea in august 1945, unde Logan este ținut într-un lagăr de prizonieri japonezi lângă Nagasaki. În timpul bombardamentului atomic din Nagasaki, Logan salvează un ofițer pe nume Ichirō Yashida, protejându-l de explozie.

În zilele noastre, după ce și-a recuperat amintirile uitate, Logan( The Wolverine) trăiește ca un pustnic în Yukon, chinuit de halucinațiile lui Jean Grey, pe care a fost forțat să-l omoare pentru a salva lumea. [C] Este localizat de Yukio, un mutant cu abilitatea de a prevedea decesele oamenilor, în numele lui Ichirō, acum CEO al unei tehnologii zaibatsu. Ichiro, care moare de cancer, vrea ca Logan să-l însoțească pe Yukio în Japonia, astfel încât să-și poată rambursa datoria pe viață. La Tokyo, Logan se întâlnește cu fiul lui Ichirō, Shingen, și cu nepoata sa, Mariko. Acolo, Ichirō se oferă să transfere abilitățile de vindecare ale lui Logan în propriul său corp, salvând astfel viața lui Ichirō și ameliorându-l pe Logan de aproape nemurirea sa, pe care Logan o consideră un blestem. Logan refuză și se pregătește să plece a doua zi. În acea noapte, medicul lui Ichiro, Dr. Green, introduce ceva în corpul lui Logan, dar Logan îl respinge ca pe un vis.

A doua zi dimineață in The Wolverine, Yukio îl informează pe Logan că Ichirō a murit. La înmormântare, gangsterii Yakuza încearcă să o răpească pe Mariko, dar Logan și Mariko evadează împreună în extinderea urbană din Tokyo. Logan este împușcat și rănile sale nu se vindecă atât de repede cum ar trebui. După ce s-au luptat cu mai mulți Yakuza într-un tren glonț, Logan și Mariko se ascund într-un hotel local de dragoste. Între timp, garda de corp a lui Ichiro Harada se întâlnește cu Dr. Green care, după ce i-a demonstrat puterile sale mutante, îi cere să-i găsească pe Logan și Mariko. Logan și Mariko călătoresc la casa lui Ichirō din Nagasaki, iar cei doi se îndrăgostesc încet. În Tokyo, Yukio are o viziune despre moartea lui Logan și merge să-l avertizeze. Înainte de sosirea lui Yukio, Mariko este capturată de Yakuza. După interogarea unuia dintre răpitori, Logan și Yukio se confruntă cu logodnicul lui Mariko, corupt ministrul justiției Noburo Mori. Mori mărturisește că a conspirat cu Shingen pentru ca Yakuza să o răpească pe Mariko, deoarece Ichirō a lăsat controlul companiei lui Mariko, și nu lui Shingen.

Mariko este adus în fața lui Shingen la moșia lui Ichirō când ninja conduși de Harada atacă și o îndepărtează. Logan și Yukio ajung mai târziu și, folosind aparatul de raze X al lui Ichiro, descoperă un parazit robot atașat inimii lui Logan, suprimându-i capacitatea de vindecare. Logan se întrerupe și extrage dispozitivul. În timpul operațiunii, Shingen atacă, dar Yukio îl reține suficient timp pentru ca Logan să-l recupereze și să-l omoare. Logan urmează urmele lui Mariko către satul nașterii lui Ichirō, unde este capturat de ninja lui Harada. Logan este plasat într-o mașină de către Dr. Green, care îi dezvăluie planurile de a-și extrage factorul de vindecare și îl prezintă pe Samuraiul de Argint, un costum electromecanic de armură japoneză cu katane energizate din adamantium. Mariko scapă de Harada, care crede că acționează în interesele lui Mariko și reușește să-l elibereze pe Logan din mașină. Harada vede eroarea căilor sale și este ucis de Samuraii de Argint în timp ce îl ajută pe Logan să scape.

Între timp, Yukio ajunge și îl ucide pe Dr. Green. În timp ce Logan se luptă cu Samuraiul de Argint, Samuraiul de Argint distruge ghearele lui Adamantium ale lui Logan și începe să-și extragă abilitățile de vindecare, dezvăluindu-se că este Ichirō, care își prefăcuse moartea. Ichiro își recâștigă tinerețea, dar Mariko intervine și îl înjunghie pe Ichiro cu ghearele tăiate ale lui Logan. Logan își regenerează ghearele osoase și îl ucide pe Ichiro. Logan se prăbușește și are o ultimă halucinație a lui Jean, în care decide să o lase să plece. Mariko devine CEO al Yashida Industries și își ia rămas bun de la Logan în timp ce se pregătește să părăsească Japonia. Yukio promite să rămână lângă Logan ca gardă de corp și pleacă în locuri necunoscute.

Într-o scenă de credite medii, Logan se întoarce în Statele Unite doi ani mai târziu și este abordat la aeroport de Charles Xavier și Erik Lehnsherr, creatorii X-Men care îl avertizează cu privire la o armă pe care oamenii o creează, care ar aduce sfârșitul rasei mutante. Vizionare placuta a filmului The Wolverine (2013) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *