The Witches (2020) Online Subtitrat in Romana

The Witches (2020) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Anne Hathaway, Octavia Spencer, Stanley Tucci

Gen

Mult asteptatul film de AventuraThe Witches (2020) Online Subtitrat in Romana are loc in 1968, Alabama, unde un tânăr băiat pleacă să locuiască cu bunica sa după moartea părinților săi din Chicago. Încet, băiatul se înveselește cu bunica lui cumpărându-i un șoarece de companie pe care îl numește Daisy. Într-o zi, băiatul merge să cumpere o cutie de cuie pentru a o antrena pe Daisy și pentru a-și construi o casă și pentru ea. Băiatul este abordat de o vrăjitoare care încearcă să-l ademenească cu un șarpe și o ciocolată, dar bunica îi sună și vrăjitoarea dispare.

După ce i-a spus bunicii sale despre întâlnire, băiatul află că vrăjitoarele sunt de fapt reale. Ea spune că o vrăjitoare și-a înjurat cea mai bună prietenă Alice, pentru a-și petrece restul vieții ca un pui. Bunica spune că vrăjitoarele nu pleacă niciodată odată ce găsesc un copil. Frenetic, băiatul și bunica decid să stea într-un hotel din apropiere unde vărul ei Eston este bucătarul executiv. Când era acolo, bunica îi spune băiatului cum să spună unei vrăjitoare de la o femeie obișnuită: vrăjitoarele adevărate au gheare în loc de unghii pe care le ascund purtând mănuși, sunt chel pe care le ascund purtând peruci care le dau erupții cutanate, au picioarele pătrate fără degetele de la picioare pe care le ascund purtând încălțăminte sensibilă, au o nuanță violetă în pupile și au un puternic simț al mirosului pe care îl folosesc pentru a adulmeca copiii.

A doua zi, băiatul o ia pe Daisy și o frânghie pentru a merge să facă un antrenament la o sală mare. În timp ce merge acolo, întâlnește un băiat lacom, dar prietenos pe nume Bruno, care este tras de mama sa. Băiatul intră singur în sala mare. În timp ce se pregătește să o antreneze pe Daisy, un grup de vrăjitoare conduse de atotputernicul lor lider, Marea Vrăjitoare Mare, intră în sala mare; băiatul se ascunde sub scenă și descoperă că Marea Vrăjitoare Înaltă intenționează să ofere copiilor lumii o poțiune care îi poate transforma în șoareci. Poțiunea va fi utilizată în produsele de cofetărie din magazinele de dulciuri și magazinele de bomboane. Vezifilme online subtitrate The Witches (2020) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *