The War with Grandpa (2020) Online Subtitrat

The War with Grandpa (2020) online subtitrat

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Robert De Niro, Uma Thurman, Rob Riggle

Gen

The War with Grandpa (2020) Online Subtitrat sau Un tataie de cosmar este un film de comedie american de familie din 2020, regizat de Tim Hill, dintr-un scenariu de Tom J. Astle și Matt Ember, bazat pe romanul cu același nume de Robert Kimmel Smith.

După ce a furat din greșeală dintr-un magazin alimentar din cauza problemelor cu autocomanda și a provocat o scenă cu unul dintre muncitori, Ed (Robert De Niro) văduv recent este vizitat de fiica sa Sally Decker (Uma Thurman) să se mute cu familia ei. Ed nu vrea să-și părăsească casa pentru că a construit-o el însuși. Sally îl convinge pe Ed să se mute cu ea totuși și îi dă dormitorul fiului ei Peter (Oakes Fegley). Peter nu este încântat să-i dea camera bunicului său și să fie mutat la mansardă. Ed este întâmpinat de soțul lui Sally, Arthur (Rob Riggle) și de două fiice, Mia (Laura Marano) și Jenny (Poppy Gagnon). În timpul primei sale zile de mutare, Ed își petrece cea mai mare parte a timpului în noua sa cameră, stând pe scaun și uitându-se la cer, gândindu-se totuși la soția sa.

Peter le povestește apoi prietenilor săi despre bunicul său care s-a mutat cu familia și că locuiește în camera lui. După o primă noapte mizerabilă în noua lui cameră, Peter decide să declare războiul. Ed este de acord cu războiul, atâta timp cât respectă regulile de logodnă convenite: nu pot deteriora bunurile altora și nu pot spune familiei acest lucru. Peter trage o serie de farse, inclusiv înlocuirea cremei de ras a lui Ed cu spumă cu uscare rapidă și deteriorarea jucătorului său record. Ed se întoarce la Peter cu farse, inclusiv scoaterea șuruburilor de pe toate mobilierele lui Peter și rescrierea raportului său școlar. Ed se adresează prietenilor săi Danny (Cheech Marin) și Jerry (Christopher Walken) pentru sfaturi. De-a lungul timpului, Ed începe să petreacă timp cu nepoatele și ginerele său și învață cum să folosească tehnologia modernă, cum ar fi autocomandele și aplicațiile.

Sally află că Mia se întâlnește cu un băiat pe nume Russell (Colin Ford), pe care nu-l aprobă. Ed îi invită pe Jerry, Danny și Diane (Jane Seymour) (un angajat al magazinului, Ed s-a împrietenit) să joace dodgeball împotriva lui Peter și a prietenilor săi. Peter și prietenii săi câștigă primul tur, dar Ed și echipa sa reușesc să-i învingă în timpul turului doi. Cu toate acestea, în timpul celei de-a treia runde, maxilarul lui Danny este rănit; ca urmare, jocul este declarat egal. Mai târziu, Peter împinge butonul de pe colierul de apel de urgență al lui Ed, iar Ed îl ia pe Peter de la școală pentru a-l duce la pescuit. Cei doi descoperă că este ilegal să pescuiască acolo. Apoi Ed îl duce pe Peter în vechea lui casă și îi explică că a lăsat câteva secrete în pereți.

Ed află că Peter este agresat, așa că el, Danny și Jerry aruncă agresorul într-un tomberon. La petrecerea de ziua de naștere cu temă de Crăciun a lui Jenny, Peter își ține promisiunea că nu va face nici o farsă. Peter pregătește un scaun de evacuare pentru Ed, care ar trebui să joace rolul lui Moș Crăciun în acea noapte. Din păcate, o schimbare din ultimul minut are ca rezultat ca Jerry să fie îmbrăcat în Moș Crăciun. Pe tot parcursul petrecerii, Peter și Ed sunt rugați să ajute. În schimb, ei continuă să-și bată joc, inclusiv pulverizând sticle unul pe celălalt și Peter conectând cablul la lumini în timp ce Ed le verifică, electrocutându-l pe Ed. Ca rezultat al fiilor lor, ei își dezvăluie din greșeală războiul unul cu celălalt tuturor. Jerry este expulzat de pe scaun, rezultând alte daune materiale și răni mai multor oaspeți. Ed este rănit și dus la spital.

Ca pedeapsă, Arthur și Sally îi plasează pe Peter și Mia sub „arestarea muncii” timp de șase luni. Russell apare; Sally pare inițial supărat pe el, dar în schimb îl întâmpină. Sally merge să-l ia pe Ed de la spital, dar află că a plecat deja și că fratele său Chuck (Joe Gelchion) l-a dus la vechea lui casă. Peter decide să se repare și îl roagă pe Ed să se mute înapoi cu familia. Cei doi se împacă în cele din urmă, așa cum listează Sally. Pe măsură ce timpul trece, Ed și Peter par să se înțeleagă până când Ed pleacă într-o zi pentru a fi cu Diane, cu care este acum într-o relație. Peter se uită supărat, declarându-le război pe amândoi când pleacă. Vezi filmul The War with Grandpa (2020) Online

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *