The Spectacular Now (2013) Online Subtitrat

The Spectacular Now (2013) Online Subtitrat

Rate

Anul lansarii

2013

Actorii

Miles Teller, Shailene Woodley, Kyle Chandler

Gen

In filmul The Spectacular Now (2013) Online Subtitrat, Aici si Acum, Sutter Keely (Miles Teller) este un licean în anul terminal, fermecător și obsedat de sine. El este viața petrecerilor și iubește meseria lui de la un magazin de îmbrăcăminte pentru bărbați. Cu toate acestea, el nu are planuri de viitor și este un alcoolic,lucru care o provoaca pe prietena lui, Cassidy (Brie Larson), care nu este în măsură să facă față, să-l părăsească. Deoarece a băut pentru a amorti durerea , Sutter cade pe gazonul unui străin, dar este trezit în dimineața următoare de Aimee Delicat (Shailene Woodley), o fată care nu poartă machiaj și citește science-fiction și manga în timpul său liber. Sutter o ajută cu traseul pe care îl face în a împărții ziarele și în cele din urmă, o invită la prânz și o roagă să-l învețe geometrie pentru a se apropia mai mult de ea.

In The Spectacular Now (2013) Online Subtitrat, Sutter o invită pe Aimee la o petrecere, dar temporar își pierde interesul când vede Cassidy. Sutter îi cere să bea ceva cu el, dar Cassidy pleacă în curând cu iubitul ei, Marcus (Dayo Okeniyi), deci Sutter se întoarce la Aimee. Cei doi merg să se plimbe, unde Sutter îi spune despre alcool și Aimee aduce vorba despre un colegiu din Philadelphia la care a fost acceptată , dare la care nu crede că va fi capabilă să meargă pentru că trebuie să aibă grijă de mama ei. Sutter o învață pe Aimee să se opună mamei ei și cei doi ajung să se sărute.

Când se trezește în dimineața următoare in filmul Aici si Acum, Sutter își dă seama că el a invitat-o pe Aimee la bal în timp ce era beat și a insistat cu mesajele către Cassidy să iasă împreună. Cassidy este dărâmată și cu lacrimi în ochi îi spune lui Sutter că ea nu mai poate evita viitorul ei și că ea are nevoie să se maturizeze, chiar dacă el nu face asta. Marcus îl întreabă mai târziu pe Sutter despre ceea ce se întâmplă între el și Cassidy, deși Sutter îl asigură că Cassidy a terminat-o cu el. Marcus spune că ea nu-l place în felul în care îl plăcea pe Sutter, dar Sutter îi spune că el nu ar trebui să încerce să fie ca el. Marcus îi mulțumește Sutter pentru sfatul lui.

Sutter, legat de angajamentul de a lua-o pe Aimee la bal, o evită până prietena ei Krystal (Kaitlyn Dever) îi spune să nu o trateze pe Aimee prost pentru că ea este un om cu adevărat bun. Sutter, ținând cont de sfatul i, îi cere lui Aimee să ia cina cu el și sora lui căsătorită Holly (Mary Elizabeth Winstead), unde Aimee vorbește sincer despre moartea tatălui ei și despre visele ei de o căsătorie perfectă, fermecându-i pe toți, inclusiv pe utter. Sutter și Aimee încep să devină serioși, făcând sex pentru prima dată, și Sutter cumpără Aimee un balon ca un cadou, atunci când merg la bal. În afară de un moment în care Sutter dansează cu Cassidy, noaptea lor merge bine, și ea îi spune că ea a confruntat-o pe mama ei și va merge în Philadelphia, invitându-l să meargă cu ea și să se înscrie la un colegiu.

După numeroase încercări de a face rost de numărul de telefon al tatălui său de la mama lui (Jennifer Jason Leigh), Sutterface rost de el de la sora lui și intenționează să-și petreacă o zi cu tatăl său. Aducând-o pe Aimee cu el, ei se întâlnesc cu el la un motel chiar când se preagătea să plece la bar , invitându-i să i-se alăture. Tatăl lui Sutter (Kyle Chandler) are puncte de vedere despre viață similare cu ale lui, dar după dezvăluind că el a părăsit-o pe mama lui (în loc de a fi bătut cum Sutter voia să facă ulterior ), el îl lasă să plece cu o femeie. Sutter este obligat să plătească masa și îl așteptă pe tatăl lui să se întoarcă, dar după o așteptare de o oră, se vor întoarce la bar pentru a vedea care tatăl lui a uitat de ei și se întorsese la băut cu prietenii lui. Aimee încercă să îl facă să se simtă bine pe utter, mărturisindu-și dragostea ei pentru el, dar Sutter, furios și beat, o îmbrâncește o forțează să iesă din mașină, unde ea este lovită de o mașină care vine din sens opus. Vezi Online filmul The Spectacular Now (2013) Online Subtitrat/Aici si acum.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *