The Snowman (2017) Film Online Subtitrat in Romana HD

The Snowman (2017) Film Online Subtitrat in Romana HD

Rate

Anul lansarii

2017

Actorii

Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg

Gen

La o cabană îndepărtată, un băiat și mama sa, Sarah, sunt vizitați de tatăl său biologic abuziv, un ofițer de poliție pe nume Jonas. In The Snowman (2017) Film Online Subtitrat in Romana HD, Jonas lovește și o agresează sexual pe Sarah, care amenință să îi spună soției lui Jonas despre fiul lor nelegitim. Jonas pleacă și Sarah urmează în mașină cu fiul ei. În timpul urmăririi, ea se îndreaptă într-o stare catatonică, eliberând volanul. Băiatul scapă în timp ce mașina se prăbușește într-un lac. În ciuda pledoariilor sale, mama lui rămâne așezată și se scufundă.

Ani mai târziu in The Snowman (2017) Film Online Subtitrat in Romana HD, Harry Hole este inspector la districtul Oslo al Serviciului de Poliție Norvegian. Se luptă cu alcoolismul și o despărțire recentă cu Rakel, mama unui băiat pe nume Oleg, pe care Harry îl iubește. După ce primește o scrisoare misterioasă semnată cu un desen copilaresc al unui om de zăpadă, Harry o întâlnește pe noua recrută Katrine Bratt și o însoțește pe ancheta ei despre dispariția lui Birte Becker, o femeie cu soț și fiică. Cei doi găsesc un om de zăpadă acasă la Becker.

Harry își dă seama că Bratt a luat dosarele poliției fără permisiune. El află că ea caută o legătură între mai multe cazuri de persoane dispărute și un alt caz, de nouă ani înainte, care a fost investigat de un inspector alcoolic pe nume Gert Rafto. Katrine îl convinge pe Harry să se alăture unei noi investigații cu privire la dispariția Sylviei Otterson, pe care o găsesc vie și bine la ferma ei. La scurt timp după ce pleacă, o figură mascată o decapitează pe Sylvia cu un cablaj electrificat. Un apel vine în cererea lui Harry, astfel încât el și Katrine să se întoarcă la fermă. Acolo o întâlnesc pe geamana identică a Sylviei, Ane. Corpul Sylviei se află în hambarul ei și capul deasupra unui om de zăpadă.

Katrine crede că omul de afaceri corupt Arve Støp este responsabil pentru decese. Călătorind la Bergen pentru a investiga mai departe, Harry dă peste noul iubit al lui Rakel, Mathias, un chirurg cosmetician și își dă seama că a uitat că îi promisese lui Oleg într-o excursie de camping în aceeași zi. În Bergen, Harry constată că inspectorul Rafto a murit după o aparentă plagă auto-provocată la cap. Harry descoperă că Katrine este fiica lui Rafto.

S-a descoperit că victimele recente au vizitat fiecare clinica doctorului Vetlesen, care supraveghează și inelul de prostituție de înaltă clasă al lui Støp. Când telefonul lui Becker este reactivat, semnalul este trasat în casa lui Vetlesen. Katrine se duce să o aresteze pe Vetlesen însăși, dar îl găsește mort de o lovitură la cap, împreună cu rămășițele lui Birte Becker și ale altei persoane dispărute, Hegen Dahl. Poliția consideră moartea lui Vetlesen un sinucidere și suspendă Katrine pentru încălcarea protocolului.

Katrine, sperând să-l păcălească pe Støp să mărturisească că și-a ucis tatăl, cochetează cu el la un eveniment public. El o invită în camera lui de hotel, unde ea instalează o cameră ascunsă, dar fără rezultat; este atacată și drogată de o siluetă mascată care îi smulge un deget pe mâna dreaptă. Atacatorul folosește degetul pentru a-și debloca tableta de lucru și a șterge toate datele sale. A doua zi dimineață, Harry o găsește pe Katrine moartă într-o mașină decorată de conturul unui om de zăpadă pe acoperiș. Vizionare placuta a filmului drama-crima The Snowman (2017) Film Online Subtitrat in Romana HD.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *