The Secret Life of Pets 2 (2019) Online Subtitrat in Romana

The Secret Life of Pets 2 (2019) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Patton Oswalt, Kevin Hart, Harrison Ford

Gen

Descrierea filmului The Secret Life of Pets 2 (2019) Online Subtitrat in Limba Romana

La un moment dat după evenimentele primului film, in The Secret Life of Pets 2 (2019) Online Subtitrat in Romana, proprietarul lui Max și Duke, Katie, se întâlnește și se căsătorește cu Chuck și are un fiu, pe nume Liam, pe care Max îl dezaprobă la început din cauza jocului său dur, dar în cele din urmă se înmoaie până la el. Mai târziu, sentimentele supraprotectoare ale lui Max pentru Liam se transformă într-o mâncărime care o determină pe Katie să-i aducă un con de câine de la medicul veterinar, într-un efort de a-și reduce simptomele. Norocul lui Max se schimbă atunci când Duke dezvăluie că familia pleacă într-o călătorie în afara orașului.

Când familia lui Max și Duke ajunge la o fermă deținută de unchiul lui Chuck, Max nu se obișnuiește cu căile fermei, inclusiv cu cocoșul de câine local. După un incident cu oile fermei, Cocoșul îl scoate pe Max pentru a găsi una dintre oile dispărute care au fugit. Învățăturile cocoșului și încurajarea lui Max despre acțiunea fără teamă îl determină pe Max să recupereze cu succes oile. Cocoșul îi permite lui Max să rămână cu el peste noapte ca urmare. Înainte de plecare, Cocoșul îi dă lui Max una dintre batistele sale ca suvenir.

Înainte ca Max să plece, îi încredințase lui Gidget jucăria sa preferată, Busy Bee. Din păcate, Gidget pierde Busy Bee într-un apartament infestat de pisici deținut de o pisică. Ea primește lecții de pisici de la Chloe, Mel, Buddy și Sweet Pea pentru a se strecura mai ușor în apartament. Cu ajutorul lui Norman, ea recuperează cu succes Busy Bee și, fără să vrea, este considerată „regina pisicilor”. Vezi la noi pe site filmul The Secret Life of Pets 2 (2019) Online Subtitrat in Romana direct din fotoliul tau comfortabil.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *