The Rental (2020) Online Subtitrat in Romana

The Rental (2020) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Dan Stevens, Alison Brie, Sheila Vand

Gen

Charlie, soția sa Michelle, fratele său Josh și partenerul său de afaceri Mina (care este și iubita lui Josh) închiriază o casă la malul mării The Rental (2020) Online Subtitrat in Romana, pentru o escapadă de weekend. La sosirea la proprietatea îndepărtată, grupul se întâlnește cu îngrijitorul proprietății Taylor, care acționează ciudat și îi face comentarii către Mina care par să fie motivate rasial. După ce Taylor pleacă, Mina, Josh și Charlie se ridică și Michelle se culcă.

Josh trece pe o canapea, iar Mina și Charlie fac sex la duș. În dimineața următoare, o mahmureală Mina și Charlie sunt de acord că nu vor mai putea fi niciodată intimi, în timp ce Josh îi spune lui Michelle că Charlie a înșelat mai multe foste prietene, făcându-l pe Michelle să se îndoiască de Charlie. Mina descoperă o minicamera în capul de duș și îl avertizează pe Charlie. Cei doi sunt încrezători că Taylor a instalat camerele și le-a filmat. Charlie o împiedică să alerteze poliția, motivând că acest lucru ar însemna că, în ancheta poliției, Michelle și Josh vor vedea filmările pe care le fac sex. În schimb, ei decid să plece a doua zi dimineață.

În acea noapte in The Rental (2020) Online Subtitrat in Romana, Michelle se ridică și o sună pe Taylor să repare cada cu hidromasaj. Mina îl confruntă în mod privat pe Taylor cu privire la camerele ascunse, despre care pretinde că nu știe. El încearcă să cheme el însuși poliția; Mina încearcă să-l oprească. Josh se repede și, presupunând că Taylor o atacă, îl bate inconștient. Mina le spune tuturor despre camera ascunsă de la duș. Între timp, un bărbat mascat se furișează înăuntru și îl înmoaie pe Taylor. Când ceilalți se întorc și îl găsesc pe Taylor mort, ei presupun că Josh l-a ucis accidental. Vizionare placuta a filmelor online thriller.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *