The Pianist – Pianistul 2002 Online Subtitrat in Romana

The Pianist - Pianistul 2002 Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2002

Actorii

Adrien Brody, Emilia Fox, Michal Zebrowski, Ed Stoppard

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

In The Pianist – Pianistul 2002 Online Subtitrat in Romana HD Wladyslaw Szpilman, un pianist polonez genial de origine evreu, locuieste împreuna cu familia sa într-un ghetou din din Varsovia. Atunci când, în 1939, germanii au invadat Polonia, reuseste sa evite deportarea cu ajutorul unor prieteni. Dar va trebui sa traiasca ascuns si complet izolat pentru o lungă perioada de timp, si pentru a supravietui se va confrunta cu pericole constante.Pianistul este un film drama, biografic si razboi 2002 regizat de Roman Polanski cu Adrien Brody, Thomas Kretschmann si Frank Finlay in rolurile principale.V a dorim vizionare placuta la filmul The Pianist – Pianistul 2002 Online Gratis Subtitrat.

2 thoughts on “The Pianist – Pianistul 2002 Online Subtitrat in Romana”

  1. Superb film..dar…..Spillzman are o bilă neagră de la mine..de ce?ar fi trebuit să și concentreze toate eforturile să l caute pe ofițer,sa se folosească de renumele său de mare personalitate..sa lupte sa l găsească și eventual să l salveze..acel OM deși nazist,i a salvat viața!….asta trebuia să rețină pianistul…eu așa cred că trebuia procedat..

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.