The Photograph (2020) Online Subtitrat in Romana

The Photograph (2020) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Issa Rae, LaKeith Stanfield, Chanté Adams

Gen

The Photograph (2020) Online Subtitrat in Romana este un nou film drama-romantic regizat de catre Stella Meghie. Când renumita fotografă Christina Eames moare pe neașteptate, o lasă pe fiica sa înstrăinată, Mae Morton (Issa Rae), rănită, supărată și plină de întrebări. Atunci când se găsește o fotografie ascunsă într-un seif, Mae se află într-o călătorie care se adâncește în viața timpurie a mamei sale și aprinde o romantică puternică, neașteptată cu un jurnalist cu stele în ascensiune, Michael Block (LaKeith Stanfield).

Un reporter pe nume Michael întâlnește un bărbat pe nume Isaac pentru a-l intervieva despre viața sa după uraganul Katrina. Michael se interesează de o fotografie anume în casa lui Isaac a unei femei pe nume Christina Eames și vrea să-și cunoască povestea.

În prezent, Mae, fiica Christinei, moștenește o cutie de valori care include aceeași imagine a ei și două scrisori. Primul este pentru Mae și al doilea este pentru Mae să-l livreze tatălui ei.

Înapoi la New York, Michael o întâlnește pe Mae, care lucrează ca asistent curator. Trage materialul de arhivă al Christinei pentru a-i arăta lui Michael.

Atras de Mae, Michael organizează intenționat o „întâlnire întâmplătoare” cu ea la un film francez care prezintă galeria ei. Cochetează și decid să meargă la prima întâlnire, terminând cu un sărut. Încep să se întâlnească, dar acest lucru coincide cu faptul că Michael a obținut un loc de muncă în Londra. Michael se luptă să-i spună Mae despre mișcare, deoarece relația lor este nouă și începe să ignore apelurile ei.

În trecut, Christina are o prietenie cochetă cu Isaac. În cele din urmă, Christina și Isaac încep să trăiască împreună, dar Christina se plictisește de viața ei, deoarece dorește să urmeze o carieră în fotografie. Fără să-i spună lui Isaac, se urcă într-un autobuz care pleacă spre New York și primește un loc de muncă ca asistent fotograf. Îi sună pe prietena ei, Denise, pentru a-i da vestea bună, care îi spune Christinei că mama ei a murit. La înmormântare, ea menționează că urmează să-l viziteze pe Isaac, dar Denise îi spune că s-a căsătorit la scurt timp după ce a plecat. Vezi filmul HD The Photograph (2020) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *