The Perfect Date (2019) Online Subtitrat in Romana

The Perfect Date (2019) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Noah Centineo, Laura Marano, Odiseas Georgiadis

Gen

In filmul The Perfect Date (2019) Online Subtitrat in Romana Brooks Rattigan este un elev de liceu, cu vise de a intra în Yale, în timp ce tatăl său, Charlie vrea să meargă la Universitatea din Connecticut, care i-a oferit lui Brooks o bursă completă. Lucrează la un magazin secundar cu cel mai bun prieten al său, programatorul Murph, dar finanțarea viselor sale la facultate se dovedește îngrijorătoare. Brooks profită de ocazie pentru a câștiga niște bani în plus, dându-se drept iubitul vărului bogat al colegului său de clasă Celia Lieberman din Greenwich. El găsește că are pricepere la întâlniri cu personalitatea sa adaptabilă. Se întâlnește cu Shelby frumoasă, dar snobă și își propune să o cucerească. Celia o minte pe Shelby și îi spune că Brooks este din Darien, mai degrabă decât din clasa muncitoare Bridgeport.

El și Murph lansează o aplicație, vândându-se ca plus-one pentru toate ocaziile. După ce au aflat că Celia este îndrăgostită de Franklin Volley, ei au stabilit un plan pentru falsificarea despărțirii, în care fiecare dintre ei ajunge să fie alături de Shelby și respectiv de Franklin. Pe măsură ce afacerea crește pentru Brooks, Murph se simte neglijat și îl întrerupe. Celia organizează un interviu pentru Brooks la Yale și este supărată când află că l-a cercetat anterior pe decan și l-a mințit pentru a fi plăcut. Brooks o justifică, spunând că nu diferă de ceea ce a făcut cu aplicația sa.

Celia își dă seama că Franklin nu este persoana pentru ea, totuși nu îi spune lui Brooks. Când își desfășoară falsificarea, ea este rănită de cuvintele lui și îl plesnește. Brooks are impresia că totul este un act.

În urma „despărțirii”, Shelby îl sărută pe Brooks și îi cere să o însoțească la școala ei formală. Celor doi le este greu să se relaționeze între ei și se luptă să întrețină o conversație. La formal, Brooks o vede pe Leah, o fată care își folosise aplicația pentru a „practica întâlnirile”. Ea dezvăluie totul despre aplicația lui Brooks lui Shelby, care este ofensată și dezgustată de tema aplicației Brooks. El îi dezvăluie lui Shelby că nu este din orașul bogat din care crede că este și că are nevoie de bani pentru a merge la Yale. Îl numește mincinos și pleacă. Vezi filmul online hd The Perfect Date (2019) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *