The Paramedic (2020) Online Subtitrat in Romana

The Paramedic (2020) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Mario Casas, Déborah François, Guillermo Pfening

Gen

In filmul The Paramedic (2020) Online Subtitrat in Romana, Angel Hernandez este un paramedic care locuiește cu prietena sa Vanesa Francois (Vane). Angel are o atitudine ambiguă față de pacienții la care este chemat să îi ajute și uneori îi fură, vândând obiectele mai valoroase unui gard local. Acasă, el este posesiv și controlant față de Vane. Cuplul încearcă un copil, fără succes. Angel face un test de fertilitate și descoperă că are un număr scăzut de spermatozoizi, dar nu îi confidență aceste informații lui Vane.

Într-o zi, în timp ce ducea un pacient rănit la spital, ambulanța (condusă de colegul său Ricardo) se află într-un accident; ca urmare, Angel este lăsat paralizat de la brâu în jos și închis într-un scaun cu rotile. El îl învinuiește pe Ricardo pentru accident și nu poate să-l ierte. Dizabilitatea lui Angel pune presiune pe relația sa cu Vane și el începe să o suspecteze că l-a înșelat cu Roberto, care este coleg de clasă la un curs pe care îl ia. In The Paramedic (2020) Online Subtitrat in Romana, Vane lucrează la un centru de apeluri noaptea, iar Angel instalează programe spion pe telefonul ei pentru a-i ține cont.

Iritat de lătratul nocturn al câinelui vecinului său în vârstă, Angel țintește o friptură cu ace și o hrănește câinelui într-un parc local. Stăpânul câinelui stă pe o bancă din apropiere, dar citește un ziar și nu-l vede pe Angel dându-i friptura câinelui. Actorul principal din film este celebrul Mario Casas din Tengo Ganas de Ti

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *