The Old Guard (2020) Online Subtitrat HD

The Old Guard (2020) Online Subtitrat HD

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Charlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts

Gen

In The Old Guard (2020) Online Subtitrat HD, Andromaca „Andy” din Scythia, Booker, Joe și Nicky sunt războinici vechi de secole cu abilități de vindecare regeneratoare care își folosesc vasta experiență pentru a ajuta oamenii. Încălcând regula de a nu lucra niciodată pentru aceiași oameni de două ori, sunt angajați de fostul agent CIA Copley pentru a salva un grup de copii răpiți în Sudanul de Sud. Cu toate acestea, în timpul misiunii, ei sunt ambuscadați și uciși. După ce și-au vindecat rănile și i-au ucis pe atacatori, își dau seama că Copley le-a pus la punct și le-a filmat regenerarea.

Între timp, în Afganistan, marina americană Nile Freeman are gâtul tăiat în timp ce dărâma o țintă militară, doar pentru a-și reveni fără zgârieturi. La trezire, ea împărtășește un vis tulburător cu ceilalți nemuritori, care sunt apoi alertați de existența ei. Andy îl urmărește și îl ia pe Nil înainte ca personalul militar să o poată muta în Germania, unde urmează să fie supusă unor teste suplimentare.

Copley îi arată videoclipul ambuscadei directorului farmaceutic Steven Merrick, care trimite agenți pentru a captura echipa. Andy îl aduce pe Nil în Franța, unde Nile întâlnește restul echipei lor. I se vorbește despre femeia nemuritoare Quynh, prima dintre camaradele lui Andy, care a fost aruncată în mare într-o fecioară de fier și care se îneacă continuu de atunci. De asemenea, grupul dezvăluie că nu sunt cu adevărat nemuritori: capacitatea lor de a se vindeca se oprește în cele din urmă, fără avertisment, ceea ce i s-a întâmplat unui nemuritor anterior, Lykon.

Grupul este ambuscadat de forțele lui Merrick; Joe și Nicky sunt capturați în timp ce un Booker decedat este lăsat în urmă. După ce Booker se regenerează, Andy îi ucide pe atacatorii lor, dar descoperă că și-a pierdut nemurirea, deoarece rănile ei nu se vindecă. Booker îl localizează pe Copley, în timp ce Nile se desparte de grup pentru a se reuni cu familia ei. Vizioneaza filme online subtitrate gratuit incepand cu The Old Guard (2020) Online Subtitrat HD.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

2 thoughts on “The Old Guard (2020) Online Subtitrat HD”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *