The Night Clerk (2020) Online Subtitrat HD

The Night Clerk (2020) ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Tye Sheridan, Ana de Armas, Helen Hunt |

Gen

Noul film online 2020 The Night Clerk (2020) Online Subtitrat HD, ni-l prezinta pe Bart Bromley (Tye Sheridan)care locuiește cu mama sa (Helen Hunt) și are sindromul Asperger. Așază camere ascunse într-o cameră a hotelului unde lucrează ca birou de noapte și folosește fluxurile și înregistrările live pentru a-și depăși stângacia socială imitând discursul și manierismele oaspeților. În schimbul de noapte, Bart îl urmărește pe Karen, care s-a cazat recent. După schimbul său, cumpără înghețată, pleacă acasă și continuă să o urmărească pe Karen.

Bart o vede pe Karen lăsând un bărbat necunoscut să intre în camera ei. După ce se certă, bărbatul începe să o bată. Bart urmărește cum o armă cade din poșeta lui Karen, apoi conduce la hotel pentru a încerca să o salveze. Intră printr-o ușă laterală și la scurt timp după aceea, Jack, colegul de serviciu al lui Bart, aude un foc de armă. Jack intră în camera lui Karen, unde o găsește pe Karen moartă și pe Bart așezat pe pat. În timp ce Jack sună la 911, Bart scoate camerele ascunse, dar accidental lasă în urmă un card de stocare.

A doua zi, Bart este interogat de detectivul Espada (John Leguizamo) și susține că a plecat acasă după ce a cumpărat înghețată, apoi s-a întors la hotel pentru că și-a uitat portofelul. Espada își dă seama că Bart minte pentru că, dacă nu ar avea portofelul, nu ar fi putut să cumpere înghețată. Ulterior, Bart urmărește din nou înregistrarea camerei lui Karen și vede că bărbatul pe care l-a întâlnit avea pe braț un tatuaj de pasăre. The Night Clerk (2020) Online Subtitrat HD face partea din filmele noi 2020, si intra in categoria celor Mister si Crima. Vizionare placuta.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *