The Mountain Between Us (2017) Online Subtitrat Nou

The Mountain Between Us (2017) Online Subtitrat Nou

Rate

Anul lansarii

2017

Actorii

Kate Winslet, Idris Elba, Beau Bridges

Gen

The Mountain Between Us (2017) Online Subtitrat Nou/ Muntele dintre noi spune o frumoasa poveste de drama si romantica. După ce zborul lor este anulat din cauza vremii furtunoase, neurochirurgul Dr. Ben Bass (Idris Elba) și fotoreporterul Alex Martin (Kate Winslet) angajează pilotul privat Walter (Beau Bridges) pentru a-i duce din Utah la Denver pentru zboruri de legătură la nunta lui Alex din New Programarea de urgență a lui York și Ben în Baltimore. Walter, care nu a depus un plan de zbor, suferă un accident vascular cerebral fatal la mijlocul zborului, iar avionul se prăbușește pe un vârf de munte în High Uintas Wilderness. Ben, Alex și Walter’s Labrador Retriever supraviețuiesc accidentului, dar Alex și-a rănit piciorul destul de grav. Ben se ocupă de tăieturile și genunchiul rănit și îngropă pilotul în timp ce este inconștientă.

Odată conștient, Alex crede că Ben are șanse mai mari de a găsi ajutor dacă o lasă în urmă, dar Ben refuză. Blocat de zile întregi cu provizii în scădere, Alex devine sceptic că vor fi salvați, deși Ben vrea să aștepte ajutor pentru epava avionului. El este de acord să urce pe o creastă pentru a vedea dacă există vreun semn de drum, dar nu vede altceva decât munți și evită îngust să cadă pe lateral.

Alex trece prin lucrurile lui Ben și ascultă un mesaj al soției sale spunând: „Mă bucur că am avut de data asta cu tine”. Alex este găsit de o pumă care atacă câinele. Ea trage o rachetă asupra pisicii mari, ucigând-o. Câinele se întoarce. iar mai târziu, când Ben se întoarce, el tinde spre rănile câinelui. Gătesc puma dându-le, crede Ben, zece zile de mâncare.

Cei doi se ceartă să aștepte salvarea sau să coboare pe munte pentru a găsi ajutor / un semnal de telefon. Alex începe o coborâre singuratică pe munte. Ben ajunge din urmă, după ce a localizat capătul cozii avionului, găsește un far – dar acesta este spart. Cei doi merg până la linia copacilor și își petrec noaptea într-o peșteră. Vizioneaza filmul The Mountain Between Us (2017) Online Subtitrat Nou.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *