The Midnight Sky (2020) Film Online Subtitrat

The Midnight Sky (2020) Film Online Subtitrat in Romana HD

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

George Clooney, Felicity Jones, David Oyelowo

Gen

Descrierea filmul online hd subtitrat The Midnight Sky

In filmul The Midnight Sky (2020) Film Online Subtitrat, Augustin Lofthouse este un om de știință ambițios care lucrează pentru a găsi planete locuibile unde omenirea s-ar putea extinde. Într-o seară la o gală, îl întâlnește pe Jean și, după o scurtă aventură, îl părăsește din cauza obsesiei sale pentru muncă și a incapacității de a forma legături cu alte ființe umane.

Treizeci de ani mai târziu in The Midnight Sky (2020) Film Online Subtitrat in Romana HD, un eveniment cataclismic decimează cea mai mare parte a Pământului, ucigând aproape toată populația cu radiații puternice. Două săptămâni mai târziu, Augustine, care lucrează acum în Arctica, refuză să-și evacueze baza, știind că nu mai are mult timp să trăiască din cauza cancerului său. Singur, încearcă să contacteze orice misiune spațială în speranța de a-i avertiza cu privire la situația de pe Pământ, dar constată că majoritatea au fost demontate. O singură misiune, nava spațială Æther, este încă activă și se întoarce în prezent din Jupiter după ce a descoperit o lună locuibilă, K-23. La bord, echipajul nu este conștient de evenimentele de pe Pământ. Augustin încearcă să îi contacteze, dar antena este prea slabă pentru a ajunge la navă.

Într-o noapte, în timp ce lucra, Augustine găsește o tânără fată în gară. Încearcă să-și contacteze colegii anteriori, dar înțelege repede că toți au dispărut. Datorită desenului ei, el înțelege că numele ei este Iris. Reticent la început, Augustin se îndrăgostește de Iris și cei doi au plecat spre o altă bază din Arctica, sperând că antena va fi suficient de puternică pentru a contacta Æther. Perechea se confruntă cu temperaturile înghețate ale Polului Nord și o serie de obstacole care îl determină pe Augustin să-și piardă dializa, condamnându-l astfel. Ajuns la bază, reușește să o contacteze pe Æther, avertizându-i pe scurt despre situație, dar echipajul este întrerupt de o lovitură de meteori care dăunează radarului și sistemelor de comunicații de la bord.

Vezi filmul SF The Midnight Sky online cu subtitrare

Pentru a repara nava, astronautul însărcinat Sully și partenerul ei, comandantul Adewole din The Midnight Sky (2020) Film Online Subtitrat in Romana HD, fac o plimbare spațială cu inginerul lor de zbor Maya. Perechea reușește să remedieze comunicațiile și radarul, dar sunt prinși în mijlocul unei a doua lovituri meteorice care o rănește fatal pe Maya care, în ciuda eforturilor lui Sanchez, moare câteva momente mai târziu.

Un Sully spart ajunge la Augustine, care îi spune să nu se întoarcă pe Pământ, ci să se întoarcă înapoi la K-23 și să înceapă o nouă viață acolo. Pilotul lui ,ther, Tom Mitchell, refuză, dar, descoperind ultimele cuvinte ale soției sale și văzând suprafața arsă a Pământului, înțelege că este în interesul echipajului să se întoarcă la luna lui Jupiter. Cu toate acestea, el decide să folosească una dintre navetele spațiale pentru a se întoarce pe Pământ sperând să-și găsească familia. Sanchez, care a văzut-o pe Maya ca pe a doua fiică, decide să-l însoțească și să-și îngroape corpul. Cei doi au plecat spre o moarte sigură.

În comunicarea sa finală, Sully înțelege că vorbește cu Augustine Lofthouse, unul dintre motivele pentru care s-a alăturat NASA. Îi mulțumește, spunându-i că mama ei Jean îl cunoaște. Augustin își dă seama că Sully este de fapt fiica pe care a avut-o cu Jean cu treizeci de ani în urmă și că Iris este doar o iluzie în imaginea ei creată de mintea lui pentru a-l motiva. Înainte de a ceda rănilor și radiațiilor, Augustine îi spune lui Sully că este mândru că a întâlnit-o în cele din urmă. Sully și Adewole, acum singurii supraviețuitori, stabilesc un curs pentru K-23, unde speră să dea omenirii un al doilea început. Viziomnare placuta a filmului online hd : The Midnight Sky (2020) Film Online Subtitrat in Romana HD.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *