The Matrix 3 Revolutions (2003) Online Subtitrat in Romana

The Matrix 3 Revolutions (2003) Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2003

Actorii

Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss

Gen

Dupa cele doua parti, The Matrix si The Matrix Reloaded, la inceputul filmului The Matrix 3 Revolutions (2003) Online Subtitrat in Romana, Neo și Bane stau inconștienți în golful medical al navei Hammer. În interiorul Matrix, Neo este prins într-o stație de metrou numită Mobil Ave (o anagramă pentru limbo), o zonă de tranziție între Matrix și Orașul Mașinii. El întâlnește o „familie” de programe, inclusiv o fată pe nume Sati. „Tatăl” îi spune lui Neo că metroul este controlat de Trainman, un program loial merovingianului. Când Neo încearcă să urce într-un tren cu familia, Trainman îl refuză și îl copleșește.

Serafin îl contactează pe Morpheus și Trinity în numele Oracle, care îi informează despre închiderea lui Neo. Serafin, Morfeu și Trinity intră în Club Hel, unde se confruntă cu merovingianul și îl obligă să-l elibereze pe Neo. Tulburat de viziunile despre Orașul Mașinilor, Neo vizitează Oracle, care dezvăluie că Smith intenționează să distrugă atât Matrix, cât și lumea reală. Ea afirmă că „tot ceea ce are un început are un sfârșit” și că războiul se va încheia. După ce Neo pleacă, un grup mare de Smiths îi asimilează pe Sati și pe Seraph. Oracolul acceptă asimilarea ei, iar Smith-urile își câștigă puterile de precogniție, dar nu este clar dacă ea a fost de fapt pierdută pentru totdeauna în acest proces.

În lumea reală din The Matrix 3 Revolutions (2003) Online Subtitrat in Romana, echipajele Nebucadnețarului și ale Ciocanului găsesc și reactivează nava lui Niobe, Logosul. Îl interogează pe Bane, care spune că nu își amintește de masacrul anterior. În timp ce căpitanii își planifică apărarea Sionului, Neo solicită o navă să călătorească în Orașul Mașinilor. Motivată de întâlnirea ei cu Oracle, Niobe îi oferă Logosul. Neo pleacă, însoțit de Trinitate. Bane, care s-a aruncat pe Logos, îl ia ca ostatic pe Trinity. Neo își dă seama că Bane a fost asimilat de Smith și urmează o luptă. Bane arde ochii lui Neo cu un cablu de alimentare, orbindu-l permanent. Neo, descoperind abilitatea de a percepe orice parte a codului sursă al mașinii în lumea reală ca fiind înfășurat în lumină aurie, îl vede și îl ucide pe Bane. Trinity îi pilotează în Orașul Mașinii. Vizioneaza filmul hd The Matrix 3 Revolutions (2003) Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *