The Matrix 2 Reloaded (2003) Online Subtitrat in Romana HD

The Matrix 2 Reloaded online subtitrat in romana

Rate

Anul lansarii

2003

Actorii

Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss

Gen

Trailer

Film

No such directory...
No such directory...

The Matrix 2 Reloaded (2003) Online Subtitrat in Romana HD are loc la șase luni după evenimentele din The Matrix, unde Neo și Trinity sunt acum implicati romantic. Morfeu primește un mesaj de la căpitanul Niobe al Logosului, care cheamă o întâlnire de urgență a tuturor navelor Sionului. Sionul a confirmat ultima transmisie a lui Osiris: o armată de sentinele se tunelează spre Sion și va ajunge în 72 de ore. Comandantul Lock poruncește tuturor navelor să se întoarcă la Sion pentru a se pregăti pentru atac, dar Morfeu cere unei nave să rămână pentru a contacta Oracle. Pe măsură ce Caduceul primește un mesaj de la Oracle, unul dintre echipajele lui Caduceus, Bane, îl întâlnește pe Smith, care dezvăluie că întâlnirea sa anterioară cu Neo i-a întrerupt legătura cu Matrix și i-a făcut un program necinstit, apoi își absoarbe avatarul. Smith folosește apoi linia telefonică pentru a părăsi Matrix și pentru a obține controlul asupra corpului real al lui Bane.

În Sion, Morfeu anunță oamenilor vestea mașinilor care avansează. În The Matrix 2 Reloaded (2003) Online Subtitrat in Romana HD, Neo întâlnește garda de corp a lui Oracle, Seraph, care îl conduce la ea. După ce a realizat că Oracle face parte din Matrix, Neo întreabă cum poate avea încredere în ea; ea răspunde că aceasta este decizia lui. Oracle îi instruiește lui Neo să ajungă la Sursa Matricei cu ajutorul Fabricantului de chei. Când Oracle pleacă, Smith apare, spunându-i lui Neo că, după ce a fost învins, a refuzat să fie șters și acum este un program necinstit. El își demonstrează abilitatea de a se clona folosind alți locuitori din Matrix, inclusiv alți agenți, ca gazde. Apoi încearcă să-l absoarbă pe Neo dar nu reușește, provocând o bătălie între clonele lui Smith și Neo. Neo reușește să se apere, dar este forțat să se retragă din numărul tot mai copleșitor.

Neo, Morpheus și Trinity îl vizitează pe merovingian, care îl închide pe Keymaker. Merovingianul, un program Matrix necinstit cu propria sa agendă, refuză să-l lase să plece. Soția sa, Persefone, căutând să se răzbune pe soțul ei pentru infidelitatea sa, îl conduce pe trio la Keymaker. Morpheus, Trinity și Keymaker fug în timp ce Neo îi ține în brațe pe cei de la merovingieni. Morfeu și Trinitate încearcă să evadeze cu Keymaker, urmărit de mai mulți agenți și gărzii șefi ai merovingianului, Gemenii. După o lungă urmărire, Trinity scapă, Morpheus îi învinge pe Gemeni, iar Neo îi salvează pe Morpheus și Keymaker de la Agent Johnson. Urmareste filmul The Matrix 2 Reloaded (2003) Online Subtitrat in Romana HD.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.