The Matrix 2 Reloaded (2003) Online Subtitrat in Romana HD

The Matrix 2 Reloaded online subtitrat in romana

Rate

Anul lansarii

2003

Actorii

Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss

Gen

The Matrix 2 Reloaded (2003) Online Subtitrat in Romana HD are loc la șase luni după evenimentele din The Matrix, unde Neo și Trinity sunt acum implicati romantic. Morfeu primește un mesaj de la căpitanul Niobe al Logosului, care cheamă o întâlnire de urgență a tuturor navelor Sionului. Sionul a confirmat ultima transmisie a lui Osiris: o armată de sentinele se tunelează spre Sion și va ajunge în 72 de ore. Comandantul Lock poruncește tuturor navelor să se întoarcă la Sion pentru a se pregăti pentru atac, dar Morfeu cere unei nave să rămână pentru a contacta Oracle. Pe măsură ce Caduceul primește un mesaj de la Oracle, unul dintre echipajele lui Caduceus, Bane, îl întâlnește pe Smith, care dezvăluie că întâlnirea sa anterioară cu Neo i-a întrerupt legătura cu Matrix și i-a făcut un program necinstit, apoi își absoarbe avatarul. Smith folosește apoi linia telefonică pentru a părăsi Matrix și pentru a obține controlul asupra corpului real al lui Bane.

În Sion, Morfeu anunță oamenilor vestea mașinilor care avansează. În The Matrix 2 Reloaded (2003) Online Subtitrat in Romana HD, Neo întâlnește garda de corp a lui Oracle, Seraph, care îl conduce la ea. După ce a realizat că Oracle face parte din Matrix, Neo întreabă cum poate avea încredere în ea; ea răspunde că aceasta este decizia lui. Oracle îi instruiește lui Neo să ajungă la Sursa Matricei cu ajutorul Fabricantului de chei. Când Oracle pleacă, Smith apare, spunându-i lui Neo că, după ce a fost învins, a refuzat să fie șters și acum este un program necinstit. El își demonstrează abilitatea de a se clona folosind alți locuitori din Matrix, inclusiv alți agenți, ca gazde. Apoi încearcă să-l absoarbă pe Neo dar nu reușește, provocând o bătălie între clonele lui Smith și Neo. Neo reușește să se apere, dar este forțat să se retragă din numărul tot mai copleșitor.

Neo, Morpheus și Trinity îl vizitează pe merovingian, care îl închide pe Keymaker. Merovingianul, un program Matrix necinstit cu propria sa agendă, refuză să-l lase să plece. Soția sa, Persefone, căutând să se răzbune pe soțul ei pentru infidelitatea sa, îl conduce pe trio la Keymaker. Morpheus, Trinity și Keymaker fug în timp ce Neo îi ține în brațe pe cei de la merovingieni. Morfeu și Trinitate încearcă să evadeze cu Keymaker, urmărit de mai mulți agenți și gărzii șefi ai merovingianului, Gemenii. După o lungă urmărire, Trinity scapă, Morpheus îi învinge pe Gemeni, iar Neo îi salvează pe Morpheus și Keymaker de la Agent Johnson. Urmareste filmul The Matrix 2 Reloaded (2003) Online Subtitrat in Romana HD.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *