The Legacy of the Bones (2019) Online Subitrat in Romana HD

The Legacy of the Bones (2019) Online Subitrat in Romana HD

Rate

N/A

Anul lansarii

N/A

Actorii

N/A

Gen

iN The Legacy of the Bones (2019) Online Subitrat in Romana HD, Pamplona (comunitatea autonomă a capitalei Navarra; nordul Spaniei). Un an mai târziu din crimele lui Basajaun, o inspectoare însărcinată de nouă luni, Amaia Salazar, se află pe rolul instanței orașului în așteptarea procesului lui Jason Medina, acuzată că a violat, mutilat și ucis-o pe fiica ei vitregă, Johana Márquez. Însă înainte de proces, Medina este găsită pe baia tribunalului după ce s-a sinucis tăindu-și venele, lăsând o mică notă în buzunarul blugilor cu un singur cuvânt scris: „Tarttalo”.

Aceasta provoacă ca Amaia să se spargă de apă la nașterea fiului său Ibai, făcându-i fericită pe ea și pe sculptorul și galeria artistului James Westford, soțul lui Amaia. Reintrodusă în slujba activă patru luni mai târziu, Amaia este chemată de superiorul său să dea două cazuri diferite: Monseñor Landero și Padre Sarasola au solicitat Amaiei să investigheze cu secret, profanarea unei mici biserici, unde a fost lăsat brațul amputat al unui bebeluș în altar. , iar un bărbat încarcerat în Logroño (comunitatea autonomă a capitalei La Rioja) prin uciderea soției sale i-a trimis o notă în care se dezvăluie unde se află cadavrul soției sale cu „Tarttalo” în mesaj, care s-a sinucis după ce a dat nota unui paznic al închisorii. Găsind cadavrul în împrejurimile Elizondo, Amaia și Ibai înapoi în orașul natal unde se întâlnește din nou cu caseta de carte a tarotului mătușa Engrasi, și cu surorile mai mari Flora și Rosaura, fericite de noul membru al familiei. Descoperind că cele două femei ucise au fost amputate de brațul drept după crimă, se potrivește cu profanarea bisericii, după ce am aflat că toate brațele erau tăiate cu același tipar și armă.

Aflând că are legătură cu Agotele, un trib urmărit în Evul Mediu de Inchiziția spaniolă datorită credințelor și riturilor sale păgâne și că Tarttalo este numele unui mit antic (un uriaș care a mâncat creștini), Amaia solicită ajutorul video -conferința cu fostul ei mentor și agentul FBI Aloisius Dupree, în același timp mătușa Engrasi folosește tarotul pentru a prezice ce se va întâmpla, iar judecătorul Javier Markina urmează cu ancheta cu atenție.

Prin urmare, provoacă o răceală în relația lui James și Amaia, în ciuda faptului că el se mută Elizondo pentru a fi mai aproape de soția și fiul său. Cu toate acestea, cazul face o răsucire dramatică prin dublă intrare: brațul copilului amputat se dovedește a fi sora geamănă a Amaiei, pe care nu a știut-o niciodată, iar mama lui Amaia, Rosario, a fost retrasă într-un spital mental de mulți ani în urmă, după ce a încercat să o ucidă pe Amaia la copil. , a ucis o asistentă de sex masculin care scria cu sânge „Tarttalo” sub pat, provocând reapariția enigmaticului și prea psihiatrului Padre Saralosa, interesat de Rosario și convingând-o pe Amaia să-l mute pe Rosario la universitatea spitalului Saralosa pe care o conduce. Vizionare placuta a filmului The Legacy of the Bones (2019) Online Subitrat in Romana HD.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

1 thought on “The Legacy of the Bones (2019) Online Subitrat in Romana HD”

  1. jalnic ,,pierdere de timp .astea sant buni la telenovele ciui ii plac este ok .ptr mine as filme este pierdere de bani,timp ! nu recomand nota 4 din 10 !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *