The Laundromat (2019) Online Subtitrat in Romana HD

The Laundromat (2019) Online Subtitrat in Romana HD

Rate

N/A

Anul lansarii

N/A

Actorii

N/A

Gen

Filmul The Laundromat (2019) Online Subtitrat in Romana HD se deschide cu Jürgen Mossack și Ramón Fonseca care se prezintă și conceptul / practicile de spălare a banilor. Pentru restul filmului, Mossack și Fonseca acționează ca naratori pentru trei povești despre oameni din întreaga lume care sunt afectați de compania pe care o conduc, Mossack Fonseca.

Ellen Martin și soțul ei Joe se află pe o barcă de agrement la Lake George, New York, când se răstoarnă, înecându-l pe Joe. Când Ellen încearcă să obțină despăgubiri de la compania de navigație pentru moartea lui Joe, ea nu poate, deoarece compania de reasigurare de la care proprietarul și fiul companiei de bărci și-au cumpărat polița de la a fost vândută unei alte companii din Nevis. Compania cu sediul în Nevis este de fapt un trust al uneia dintre companiile de tip Mossack și este investigată de Serviciul de Venituri Interne (IRS) pentru fraudă. După ce încercările sale de a contacta Mossack și compania din Nevis nu au reușit, Ellen călătorește în Nevis pentru a-l confrunta pe Malchus Boncamper, managerul trustului. Malchus o păcălește pe Ellen și scapă la Miami doar pentru a fi prinsă și arestată de agenții speciali IRS-CI pe un aeroport din Miami.

A doua poveste din The Laundromat (2019) Online Subtitrat in Romana HD, este despre Simone, care este fiica lui Charles, un miliardar african. Când Simone descoperă că cea mai bună prietenă a ei are o aventură cu Charles, acesta îi oferă acțiuni (se presupune că valorează 20 de milioane de dolari) la una dintre companiile sale de investiții pentru a-și păstra tăcerea. Ea acceptă oferta lui, dar când se deplasează la birourile lui Mossack din Panama City pentru a revendica acțiunile, acestea se dovedesc a fi inutile, deoarece fac de fapt parte dintr-o companie de tip shell sub Mossack care există doar pe hârtie.

A treia poveste este o dramatizare a morții lui Neil Heywood, parte a incidentului Wang Lijun. Heywood (redenumit „Maywood” în film), este un intermediar pentru chinezii bogați care doresc să canalizeze banii în străinătate. El vizitează un hotel din Chongqing pentru a-l întâlni pe Gu Kailai. Maywood îl cere și îl presează pe Gu pentru un preț mult mai mare dacă dorește ca el să continue spălarea banilor pentru familia ei printr-o companie de tip shell pe care o deține Mossack. Gu răspunde otrăvind băuturile lui Maywood. Gu dezvăluie incidentul și îl raportează pe Maywood șefului poliției Chongqing, Wang Lijun, care înregistrează în secret conversația; apoi o raportează guvernului chinez. Povestea se încheie cu arestarea lui Gu și a soțului ei Bo Xilai pentru uciderea lui Maywood și pentru corupție. Vizionare placuta a filmului hd The Laundromat (2019) Online Subtitrat in Romana HD.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *