The Last Days of American Crime (2020) Online Subtitrat

The Last Days of American Crime (2020) online subtitrat

Rate

Anul lansarii

2020

Actorii

Neels Clasen, Edgar Ramírez, Tony Caprari |

Gen

The Last Days of American Crime (2020) Online Subtitrat ne trimite in 2024, unde, guvernul SUA se pregătește să activeze semnalul American Peace Initiative (API), un „blocant sinaptic” care va împiedica populația să încalce legea. În Detroit, Graham Bricke conduce un echipaj de tâlhari de bănci, inclusiv fratele său Rory, care începe o pedeapsă cu închisoarea. Semnalul API este testat în timp ce echipajul lui Bricke jefuiește o bancă, iar unul dintre hoți este ucis. Bricke minte familia criminală Dumois că a pierdut banii furați, pe care îi economisește pentru a scăpa în Canada, dar este informat că Rory s-a sinucis în închisoare.

Cu o săptămână înainte de implementarea la nivel național a semnalului, banii lui Bricke sunt luați. El îl torturează pe un bărbat pe nume Sidell, mărturisind că Johnny Dee, un membru al echipajului lui Bricke, l-a trădat în sindicatul Dumois. Bricke îl părăsește pe Sidell pentru a muri într-o explozie aprinsă, îl ucide pe Johnny și cumpără o neurotoxină mortală la un bar, unde este sedus de Shelby Dupree. El îl întâlnește pe logodnicul ei Kevin Cash, care explică faptul că el și Rory au fost folosiți pentru a testa semnalul în închisoare, iar Rory a fost ucis de gardieni. Shelby și Kevin își dezvăluie planul de a fura peste 1 miliard de dolari din „fabrica de bani” a orașului, întrerupând un turn de semnal API și fugind peste râu în Canada.

Bricke preia furtul, deducând că Kevin este moștenitorul familiei Dumois. Shelby și Bricke încep o aventură și el își recrutează șoferul de evadare de încredere Ross. Guvernul răscumpără averea rău dobândită a criminalilor, iar Shelby, un hacker talentat, tipărește 5 milioane de dolari în facturi contrafăcute pe care Bricke le aranjează să le tranzacționeze. În urma lui Shelby, Bricke află că este informatoare pentru FBI, care își amenință sora mai mică. pentru a-i asigura cooperarea. Pe măsură ce departamentul de poliție al orașului se pregătește să devină depășit, ofițerul William Sawyer este forțat să ucidă un atacator în legătură cu autoapărarea. El se alătură noii divizii de aplicare a legii și primește un implant care îl face imun la semnalul API. Vizioneaza filmul The Last Days of American Crime (2020) Online Subtitrat.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

2 thoughts on “The Last Days of American Crime (2020) Online Subtitrat”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *