The Kitchen (2019) Film Online Subtitrat in Romana

The Kitchen (2019) Film Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Melissa McCarthy, Tiffany Haddish, Elisabeth Moss

Gen

În The Kitchen (2019) Film Online Subtitrat in Romana, Hell’s Kitchen 1978, trei femei sunt căsătorite cu membri ai mafiei irlandeze. Kathy este căsătorită cu reticentul dar bunul Jimmy; Ruby este căsătorit cu Kevin, fiul lui Helen și moștenitor al imperiului mafiei; Claire este căsătorită cu Rob, care o abuzează.

Într-o noapte, bărbații sunt arestați de agenții FBI și condamnați la trei ani de închisoare. Micuța Jackie devine șeful gloatei și le spune soțiilor că vor fi îngrijite, dar banii nu sunt suficienți pentru ca femeile să supraviețuiască. Când femeile descoperă că întreprinderile locale care plătesc taxe de protecție nu sunt fericite sub Little Jackie, încep să colecteze taxe de protecție și să ajute cartierul, să obțină profit și să devină iubite în comunitate. Când Jackie află, se duce după femei, dar este ucis de Gabriel O’Malley, un fost executor irlandez de mafie chemat de Ruby. Cu Jackie în afara drumului și Gabriel ca executor al lor, femeile încep să conducă cartierul, în timp ce Gabriel și Claire încep o relație.

Femeilor din The Kitchen (2019) Film Online Subtitrat in Romana, li se cere în cele din urmă să se întâlnească cu Alfonso Coretti, șeful mafiei italiene. El le sugerează să facă o înțelegere și le spune că a aranjat ca soții lor să fie eliberați din închisoare. Știind că acest lucru va amenința puterea femeilor, Coretti spune că le va sprijini și le va da mai mult din oraș să controleze. Femeile decid să ia afacerea. Când soții lor ies din închisoare, Kevin crede că el este încă la conducere, Jimmy îl presează pe Kathy să-și părăsească viața de crimă, iar Rob este furios că Claire l-a lăsat pentru Gabriel. Când Rob o urmărește pe Claire, ea îl ucide. După uciderea lui Rob, Coretti le spune femeilor că li s-a încheiat un contract de către membrii propriei bande. Ruby oferă mai mulți bani pentru mafie să-l omoare pe Kevin și pe alți trei gangsteri, dar Kathy o face să o scoată pe adolescentă pe Colin din listă. Lovitura continuă, dar Claire este ucisă când Colin revine la răzbunare.

După înmormântarea lui Claire, Kathy își dă seama că Ruby a plătit unul dintre agenții FBI. Ruby explică faptul că și-a înființat soții pentru a fi prinși în noaptea în care au fost arestați inițial, astfel încât să poată prelua. Kathy descoperă mai târziu că Jimmy și-a dus copiii la Coretti împotriva voinței sale, deoarece Jimmy a fost nemulțumit de faptul că nu are un loc în afacere. Simțindu-se trădată, Kathy pleacă, permițându-i lui Coretti să-l omoare pe Jimmy.

Ruby o roagă pe Kathy să o întâlnească la un vânzător. Când ajunge Kathy, descoperă că Ruby și Gabriel intenționează să o omoare, dar Kathy i-a adus pe toți irlandezii locali ca rezervă. Gabriel recunoaște că s-a întors în viață doar pentru că a iubit-o pe Claire și pleacă. Kathy îi spune lui Ruby că singurul mod în care cei doi vor supraviețui este dacă lucrează împreună, așa că femeile se împacă, cu planurile de a lua Uptown în continuare. Vizionare placuta a filmului hd The Kitchen (2019) Film Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *