The King – Regele (2019) Film Online Subtitrat in Romana

The King - Regele (2019) Film Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Tom Glynn-Carney, Gábor Czap, Tom Fisher |

Gen

In The King – Regele (2019) Film Online Subtitrat in Romana, Henry, prințul Țării Galilor, „Hal”, este fiul cel mare îndepărtat din punct de vedere emoțional al regelui Henric al IV-lea al Angliei. Hal nu este interesat de succesul tatălui său și își petrece zilele bând, curvându-se și glumind cu tovarășul său John Falstaff în Eastcheap. Tatăl său îl cheamă pe Hal și îl anunță că fratele mai mic al lui Hal, Thomas, va moșteni tronul. Thomas este trimis să supună rebeliunea lui Hotspur, dar este supărat de sosirea lui Hal, care îl angajează pe Hotspur într-o singură luptă. Deși Hal îl ucide pe Hotspur, încheind bătălia fără alte conflicte, Thomas se plânge că Hal i-a furat gloria. La scurt timp după aceea, Thomas este ucis în luptă după ce și-a luat campania în Țara Galilor.

Henric al IV-lea moare în patul său cu Hal prezent, iar Hal este încoronat regele Henric al V.-lea. La sărbătoarea lui de încoronare, Delfinul Franței îi trimite lui Hal o minge ca un dar jignitor de încoronare. Cu toate acestea, Hal alege să încadreze acest lucru ca o reflectare pozitivă a copilăriei sale. Sora sa Philippa, acum regina Danemarcei, avertizează că nobilii din orice curte regală au propriile interese în minte și nu vor dezvălui niciodată pe deplin adevăratele lor intenții.

Hal interoga un asasin capturat care susține că a fost trimis de regele Carol al VI-lea al Franței pentru a-l asasina pe Hal. Nobilii englezi Cambridge și Gray sunt abordați de agenți francezi în speranța de a-i induce la cauza franceză. Încrederea lor în noul tânăr rege se clatină și apoi se apropie de judecătorul șef al lui Hal, William Gascoigne, cu preocupările lor. Gascoigne îl sfătuiește pe Hal că este necesară o demonstrație de forță pentru a uni Anglia, așa că Hal declară război Franței și îi decapitează pe Cambridge și Gray. El se apropie de Falstaff și îl numește strategul său militar principal, spunând că Falstaff este singurul om în care are încredere. Urmareste filmul online hd The King – Regele (2019) Film Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *