The Kid (2019) Film Online Subtitrat in Romana

Rate

N/A

Anul lansarii

N/A

Actorii

N/A

Gen

Trailer

Film

No such directory...

In The Kid (2019) Film Online Subtitrat in Romana, Tânărul Rio Cutler (Jake Schur) îl ucide pe tatăl său beat într-o noapte, într-o încercare nereușită de a-și salva mama de la bătaie până la moarte. Unchiul său Grant Cutler (Chris Pratt) aude împușcătura, intră în casă și, furios pe asasinarea fratelui său, îl atacă pe băiat. Rio îl înjunghie în față cu o bucată de sticlă și el și sora lui Sara (Leila George) scapă. Fură un cal și se adăpostesc într-o baracă abandonată; intenționează să-l întâlnească pe prietenul mamei lor în Santa Fe.

Când se trezesc, sunt întâmpinați de Billy the Kid (Dane DeHaan) și de banda lui. Rio îi arată lui Billy o imagine a mamei sale, care îi dezvăluie că și el și-a ucis tatăl în apărarea mamei sale. Când una dintre bande iese afară să verifice caii, este împușcat de șeriful Pat Garrett (Ethan Hawke) și de poligonul care are banda prinsă în baracă. Urmează o luptă, iar poșta lui Garrett o ia prizonieră pe bandă. Sara îl avertizează pe Rio să nu iasă afară, temându-se că va fi spânzurat dacă va dezvălui că și-a ucis tatăl. Văzând acest lucru ca pe o șansă de a ajunge în siguranță la Santa Fe, Rio fuge oricum afară. Garrett începe să-i interogheze pe Rio și Sara; ei îi spun că mama lor a murit și în timp ce călătoreau la Sante Fe, au fost separați de tatăl lor. Garrett pare suspect, dar îi ia de-a lungul. Vezi online The Kid (2019) Film Online Subtitrat in Romana.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Daca te numeri printre cei care sunt pasionati de filme online, atunci aici este locul potrivit pentru tine. La noi poti gasi o colectie vasta de filme noi din 2021 sau mai vechi sortate pe categorii, disponibile gratuit, pe care le poti urmari relaxat in timpul tau liber, la o calitate impecabila HD. Site-ul ofera filme subtitrate bune, chiar si titluri mai putin cunoscute. Multi dintre userii ce revin pe site, o fac pentru ca dintre foarte multe site-uri de filme online subtitrate, noi oferim calitate inainte de cantitate, mai putin si mai bun e sloganul nostru. Urmariti peste 2500 de filme subtitrate in limba Romana, fara batai de cap si fara reclame obositoare.