The Intruder (2019) Film Online Subtitrat in Romana

The Intruder (2019) Film Online Subtitrat in Romana

Rate

Anul lansarii

2019

Actorii

Michael Ealy, Meagan Good, Dennis Quaid

Gen

Vizioneaza filmul thriller The Intruder (2019) Film Online Subtitrat in Romana. În timp ce Scott și Annie cercetează o proprietate din Valea Napa de care sunt interesați, observă un cerb care se zbate în pădurile din apropierea lor. Apoi, de nicăieri, un bărbat cu pușcă trece pe lângă ei și îl ucide.

Scott și Annie Howard se mută în noua lor casă din Napa Valley, dar proprietarul său anterior, ucigașul de căprioare Charlie Peck, devine obsedat să țină cu ochii pe cuplu. Deși Scott este enervat, Annie îi este milă de el, deoarece le spusese că soția sa a murit de cancer și că se va muta în curând în Florida pentru a locui cu fiica sa. Scott și Annie au prietenul lor Mike și soția lui la cină. Mike iese afară pentru a fuma și simte că este urmărit. Își aruncă țigara pe pământ. A doua zi dimineață, când Mike și soția lui pleacă, Mike observă o țigară arsă pe scaunul mașinii sale de lux, care nu era acolo anterior.

Charlie continuă să apară neanunțat, tundând gazonul și reprimând lucrătorii care instalează un sistem de securitate. Mike îl suspectează pe Charlie și insistă că Scott și Annie sunt urmăriți. Scott și Annie nu sunt convinși, așa că Mike îl convinge pe Scott să-l însoțească în spatele casei, unde văd un vehicul necunoscut alungat.

Tensiunile cresc între Scott și Annie din cauza frigului lui Scott față de Charlie și, când Annie descoperă că Scott a întâlnit niște clienți la un bar, se descoperă că, înainte de a se căsători cu Annie, el a înșelat-o cu un client la un bar. La bar, unul dintre clienți îl sărută pe Scott și își dă seama că Annie avea dreptate să fie îngrijorată. Se întoarce imediat acasă, dar se ceartă cu Annie. Se împacă după ce se trezesc amândoi în mijlocul nopții de un zgomot și fac sex pe podea, fără să știe că Charlie se uită. Un vecin îi dezvăluie lui Scott că soția lui Charlie s-a sinucis cu una dintre puștile lui Charlie. Scott îi cere lui Mike să-l investigheze. Dar Charlie a dezvoltat o obsesie cu Annie și începe să viziteze casa când Scott este plecat. Într-o dimineață, în timp ce Scott iese la jogging, un camion îl lovește din spate. Acest lucru se dovedește a fi condus de Charlie.

În timp ce se află în spital, Scott îl cheamă pe Mike să vină să-l vadă. Când Mike apare, Scott explică că Charlie locuise cu soția sa Ellen și fiica Cassidy, dar era profund datorat și forțat să vândă casa. Charlie apare la casă, iar Annie îl invită înăuntru. Mike merge să o verifice și se confruntă cu Charlie, care declară că are șansa de a-și întoarce tot ce a pierdut și că trebuie să scape de Scott. Charlie îl ucide pe Mike cu un topor. Vezi filmul online hd The Intruder (2019) Film Online Subtitrat in Romana.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *