The Imitation Game (2014) Online Subtitrat

The Imitation Game (2014) Online Subtitrat

Rate

Anul lansarii

2014

Actorii

Benedict Cumberbatch, Keira Knightley, Matthew Goode

Gen

Povestea filmului The Imitation Game (2014) Online Subtitrat, are loc in 1951, unde doi polițiști, Nock și Staehl, îl cercetează pe matematicianul Alan Turing după o aparentă spargere la el acasă. În timpul interogatoriului său de către Nock, Turing povestește despre timpul petrecut la Bletchley Park în timpul celui de-al doilea război mondial.

În 1928, tânărul Turing este nefericit și agresat la internat. El dezvoltă o prietenie cu Christopher Morcom, care îi stârnește interesul pentru criptografie. Turing dezvoltă sentimente romantice pentru el, dar Christopher moare în curând din cauza tuberculozei bovine.

Când Marea Britanie declară război Germaniei în 1939, Turing călătorește la Bletchley Park. Sub îndrumarea comandantului Alastair Denniston, el se alătură echipei de criptografie a lui Hugh Alexander, John Cairncross, Peter Hilton, Keith Furman și Charles Richards. Echipa încearcă să analizeze mașina Enigma, pe care naziștii o folosesc pentru a trimite mesaje codate.

Turing este dificil de lucrat și consideră colegii săi inferiori; el lucrează singur pentru a proiecta o mașină pentru descifrarea mesajelor Enigma. După ce Denniston refuză să finanțeze construcția mașinii, Turing îi scrie prim-ministrului Winston Churchill, care îl pune pe Turing la conducerea echipei și finanțează mașina. Turing îl concediază pe Furman și Richards și plasează un cuvânt încrucișat dificil în ziare pentru a găsi înlocuitori. Joan Clarke, absolventă la Cambridge, trece testul lui Turing, dar părinții ei nu-i vor permite să lucreze cu criptografii de sex masculin. Turing îi aranjează să trăiască și să lucreze cu grefierele care interceptă mesajele și îi împărtășește planurile. Cu ajutorul lui Clarke, Turing îi încălzește pe ceilalți colegi, care încep să-l respecte.

Mașina lui Turing, pe care o numește Christopher, este construită, dar nu poate determina setările de criptare Enigma suficient de repede; nemții le resetau în fiecare zi. Denniston ordonă să fie distrus și Turing concediat, dar ceilalți criptografi amenință să plece dacă Turing pleacă. După ce Clarke intenționează să plece din dorințele părinților ei, Turing îi propune căsătoria, pe care o acceptă. În timpul recepției lor, Turing îi confirmă homosexualitatea lui Cairncross, care îl avertizează să păstreze secretul. După ce a auzit o conversație cu o funcționară despre mesajele pe care le primește, Turing are o epifanie, realizând că poate programa aparatul să decodeze cuvintele pe care le știe deja că există în anumite mesaje. După ce recalibrează aparatul, acesta decodează rapid un mesaj și criptografii sărbătoresc. Turing își dă seama că nu pot acționa după fiecare mesaj decodat sau germanii își vor da seama că Enigma a fost spartă. Vizioneaza online filmul hd The Imitation Game (2014) Online Subtitrat.

Film

Apasa butonul Play din Player!
No such directory...

Filme Recomandate

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *